Kennisplatform voor Oost Nederland

Advocaat Martine Kos sluit zich aan bij Nysingh advocaten en notarissen

Geplaatst op 2 oktober 2019
Advocaat Martine Kos sluit zich aan bij Nysingh advocaten en notarissen

Nysingh versterkt per 1 oktober a.s. het team Aansprakelijkheid, Verzekering en Vervoer met een nieuwe advocaat: Martine Kos. Martine zal werkzaam zijn op de locaties Arnhem en Utrecht.

Martine Kos was sinds 2015 als partner verantwoordelijk voor de sectie aansprakelijkheidsrecht en verzekeringsrecht bij het Utrechtse kantoor Bosselaar en Strengers Advocaten. Daarvoor werkte zij jarenlang binnen de verzekeringspraktijk van Houthoff. Samen met advocaat-stagiair Lissa Boersma maakt zij nu de overstap naar Nysingh, waar zij beiden deel uit gaan maken van de bestaande verzekeringspraktijk.

Samen met Nysingh advocaten Tjalling Dorhout Mees en Anita de Ruiter zal Martine de verzekeringsrechtpraktijk verder uitbouwen. Het samenvoegen van de praktijk van Martine met de bestaande praktijk brengt synergie en versterkt Nysingh.

Gertjan Lubbers, voorzitter Raad van Bestuur bij Nysingh:

We zijn zeer verheugd met de komst van Martine Kos. Martine is een zeer ervaren advocaat en haar kennis en ervaring op het gebied van verzekeringsrecht zijn van toegevoegde waarde voor Nysingh. Met haar bestaande netwerk in en rondom Utrecht en Amsterdam, vergroot Martine de klantenportefeuille van Nysingh. Ook als persoon past Martine goed binnen het team van Nysingh. Cliënten weten bij haar waar ze aan toe zijn. Ze is eerlijk, stelt de zaken niet mooier voor dan ze zijn, en levert kwaliteit binnen gestelde deadlines”.

Delen via

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: