Kennisplatform voor Oost Nederland

Bekendmaking genomineerden Ondernemer en Starter van het Jaar Regio Zwolle 2016

Geplaatst op 4 november 2016
Verkiezing Ondernemer en Starter van het Jaar regio Zwolle

Donderdag 15 december vindt in Zwolle de vijfde editie plaats van het Regio Zwolle Congres. Het thema van dit jaar is ‘branding van de regio’. In 2012 werd het congres voor het eerst georganiseerd en in de loop van de jaren is het uitgegroeid tot het best bezochte zakelijke congres van Regio Zwolle.

Tijdens het Regio Zwolle Congres zal de uitreiking van deze ondernemersprijzen plaatsvinden. Na een zorgvuldige selectie door de onafhankelijke vakjury zijn de genomineerden bekend. Er is gekeken naar criteria als ondernemerschap, financiën, personeelsbeleid, groei, binding met de regio, innovatie en maatschappelijk verantwoord ondernemen. De vakjury heeft aan de hand van de gestelde criteria uit het reglement de volgende drie genomineerden per categorie gekozen.

Drie genomineerden Starter van het Jaar Regio Zwolle 2016

Bedrijf Ondernemer(s): Plaats
WeFlyCheap Eelko van Drongelen en Ruud Raaijmakers Zwolle
TradeCast Yilmaz Schoen Zwolle
Future Insight Bas Hoorn en Rick Klooster Zwolle


Drie genomineerden Ondernemer van het Jaar Regio Zwolle 2016

Bedrijf Ondernemer Plaats
Hebo Maritiemservice Wiebbe Bonsink Zwartsluis
Van Werven Infra & Recycling Wilfred van Werven Oldebroek
Molecaten Europe Tim Slager Hattem

De ondernemers worden beoordeeld door de vakjury, bestaande uit Jeroen Zuidberg van Zuidberg Frontline Systems en winnaar Ondernemer van het jaar 2015, Yvo Hütte van Safety Group, Gido Frühling van Baker Tilly Berk, voorzitter van de MKB Regio Zwolle Ben Reuvekamp, MKB Regio Zwolle bestuurslid Edwin Peterman, onder aanvoering van juryvoorzitter Klaas Feenstra, directeur van Rabobank IJsseldelta en bestuurslid VNO-NCW Regio Zwolle. De Ondernemer van het jaar Regio Zwolle 2016 wordt voorgedragen voor de Koning Willem I Prijs. De verkiezing is een initiatief van MKB Regio Zwolle en VNO-NCW Regio Zwolle in samenwerking met Stichting Metropool Zwolle.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: