Kennisplatform voor Oost Nederland

Ben Reuling 50 jaar verbonden aan BonsenReuling

Geplaatst op 2 maart 2016
Ben Reuling BonsenReuling

Ben Reuling, naamgever van het huidige BonsenReuling Accountants-Belastingadviseurs, is op 1 maart 2016 maar liefst 50 jaar verbonden aan BonsenReuling.

Kloppenburg-Bonsen
50 jaar geleden, in 1966, is Ben Reuling in dienst getreden als assistent accountant bij het boekhoud- en administratiekantoor Kloppenburg-Bonsen. Dit kantoor is in 1958 in Lichtenvoorde gestart door Gerard Kloppenburg en Jos Bonsen. Toen Ben Reuling in 1966 in dienst trad werkten er 13 personeelsleden bij het kantoor. Gerard Kloppenburg trok zich in 1977 terug als vennoot en Ben Reuling werd in dat jaar vennoot in de maatschap. De naam werd veranderd in Bonsen & Reuling.

BonsenReuling
In de jaren daarna maakte de organisatie een sterke groei door. In 2002 nam Ben Reuling na ruim 35 jaar afscheid als vennoot. Nu in 2016 heeft BonsenReuling 7 vennoten en ruim 110 medewerkers verdeeld de vestigingen Lichtenvoorde, Eibergen en Deventer. Ben Reuling heeft nog steeds een eigen werkplek op het kantoor in Lichtenvoorde, waar hij iedere woensdag wat klantenwerk verricht.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: