Kennisplatform voor Oost Nederland

Brilliant Work verkozen tot beste business coachingsbureau van Nederland

Geplaatst op 30 juni 2022
Brilliant Work verkozen tot beste business coachingsbureau van Nederland

Acquisition International heeft in het kader van haar Business Excellence Awards dit jaar Brilliant Work tot beste bedrijfscoachingsbureau van Nederland uitgeroepen. Oprichtster Lizanne Jakobs is zeer vereerd met deze prijs die prijkt naast de eerdere awards van CV magazine voor beste coachings- en adviesbureau van Nederland.

Ze zegt: “Natuurlijk is dit allemaal te danken aan mijn fantastische collega’s en onze geweldige klanten. De reden dat wij graag meewerken aan dit soort accolades? Omdat zoveel ondernemers coaching kunnen gebruiken en waarderen, maar soms bang zijn om in zee te gaan met een partij waarvan ze niet weten of die wel goed werk levert. En hoe leuk deze prijzen ook zijn, het belangrijkste voor ons zijn de positieve reviews en feedback van onze klanten. Want daar doen we het voor.”

Trajecten voor ZZP en MKB

Brilliant Work biedt coaching, advies en training op gebieden als strategie, sales, marketing, export, leiderschap en HR. De meeste trajecten bij Brilliant Work voor ZZP en MKB kunnen op gesubsidieerde basis worden aangeboden.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: