Kennisplatform voor Oost Nederland

De business club waar muziek in zit ondersteunt het Fields Of Joy Festival

Geplaatst op 29 april 2016
Foto credits: Marco Kuipers (Masterphoto). Foto genomen vanaf het Sky Is The Limit VIPdeck tijdens het Fields Of Joy Festival 2015.

Het is nu iets meer dan een jaar geleden dat Mariëlle Leussink, Manfred Geisink (voorzitter Fields Of Joy Festival) en Christian Fictoor de koppen bij elkaar staken. De conclusie van dit gesprek: JA, er waren al heel veel netwerk/business clubs, maar … die leken allemaal ook wel erg op elkaar én er stond in de zomer van 2015 een festival op het programma, Fields Of Joy, dat best wat extra funding kon gebruiken.

Vanuit de gezamenlijke liefde voor muziek, maar ook vanuit het geloven in op een vriendschappelijke basis zaken doen met elkaar in een informele sfeer, werd het idee geboren voor het oprichten van een nieuwe business club. De ‘Sky Is The Limit business club’ was geboren.

Sponsor
De business club is gelieerd aan het Fields Of Joy Festival als sponsor dat in 2015 voor de eerste keer plaatsvond en meteen meer dan 6000 bezoekers trok. De leden van de club konden, naast zes bijeenkomsten verspreid over het jaar genieten van acts als Jett Rebbel en Kensington vanaf hun eigen VIP deck bij het hoofdpodium.

Uniek van de Sky Is The Limit business club is dat ongeveer 50% van het jaarlidmaatschap (€ 500,- excl. BTW per jaar) wordt gedoneerd aan het festival. Manfred Geisink: “Voor die € 500 per jaar krijgen de leden zes meetings per jaar én twee tickets voor het VIP-Deck tijdens het Fields Of Joy Festival. Volgens ons geen gekke deal!”

Christian Fictoor vervolgt: “bij ons staat live muziek, vriendschap, ‘come as you are’ en natuurlijk samen zaken doen staan centraal. Onze club is – voorlopig – voornamelijk gericht op Twente en de Euregio.”

6 mei – Sky Is The Limit bij optreden van De Dijk
Op 6 mei vind de volgende bijeenkomst plaats in Metropool Hengelo. Mariëlle Leussink: “we zijn al eerder met onze club naar een optreden van de band Kitty Daisy and Lewis geweest in Atak. Dit keer gaan wij met onze club na een gezamenlijk diner genieten van een uitgebreide backstage tour, een soundcheck bijwonen en daarna samen naar het live optreden van de Nederlandse band ‘De Dijk’. Aansluitend vind er uiteraard nog een gezellige netwerkborrel plaats.”

Zoals altijd zijn introducees meer dan welkom. Ondernemers die kennis willen maken met de club kunnen zich melden via de website.

Voor de bijeenkomst op 6 mei zijn nog slechts enkele plekken beschikbaar. Introducees betalen dit keer € 55,- all-in, dit bedrag krijgen ze terug als ze besluiten lid te worden van de club.

Fields Of Joy Festival 2016
Op 16 juli vindt alweer de tweede editie van het Fields Of Joy Festival plaats en onze leden kunnen dan weer volop genieten! Zij krijgen een exclusieve backstage tour, kunnen aanwezig zijn bij het preview-event en kunnen vanaf het exclusieve Sky Is The Limit VIP-deck all-in genieten (voor 2 personen per lidmaatschap) van acts als DI-RECT, Typhoon, Dotan, 2 Unlimited en vele anderen. Meer informatie over de Sky Is The Limit business club is hier te vinden.

 

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: