Kennisplatform voor Oost Nederland

De Steck luidt samen met ‘Circular Hero 2021’ Klaske Kruk het nieuwe jaar feestelijk in’

Geplaatst op 9 januari 2023
De Steck luidt samen met ‘Circular Hero 2021’ Klaske Kruk het nieuwe jaar feestelijk in’

Aan het begin van een innovatief en uitdagend jaar organiseert de Steck een evenement om op 12 januari op het nieuwe jaar het glas te heffen. 2023 wordt een jaar met een nieuwe serie aan Stecker-Café’s, Masterclasses, Battles en waardevolle samenwerkingen. Daarnaast zal er vooruitgekeken worden naar nieuwe ideeën en innovaties die ook het jaar 2023 onvergetelijk zullen maken. Ook wordt er teruggeblikt op het mooie jaar dat De Steck achter de rug heeft.

Klaske kruk, Circular Hero 2021, is de spreker van de avond. Ze heeft veel bijeenkomsten geleid en is in staat om iedereen te enthousiasmeren en inspireren met nieuwe ideeën. Klaske is iemand die mensen weet te verbinden. Ze ziet altijd mogelijkheden en concrete oplossingen. Haar voordracht zal voor een groot gedeelte over circulaire economie gaan. Volgens spreker Klaske is circulaire economie niet alleen een technologische transitie, maar vooral een menselijke transitie. De Steck kijkt erg uit naar haar komst. Deze Kick-Off is dé plek om, naast het bewonderen van deze spreker, nieuwe netwerken op te bouwen of oude bekenden weer te spreken.

Op 12 januari van 19.00 tot 21.00 zal dit evenement plaatsvinden in de Steck Innovatiecentrum, Raadhuisstraat 25, 7001 EX Doetinchem.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: