Kennisplatform voor Oost Nederland

De week van Brigitte Kuipers (Metaalketen Hengelo)

Geplaatst op 13 september 2021
De week van Brigitte Kuipers (Metaalketen Hengelo)

Het werk van een ondernemer gaat altijd door. Vandaag duiken we in de week van Brigitte Kuipers, directeur/eigenaar van Metaalketen Hengelo. Hoe ziet haar agenda eruit en wat houdt haar bezig?

Waarin onderscheiden jullie je?

Metaalketen Hengelo is een multifunctionele toeleverancier in de metaalindustrie. Wij weten als metaalgroothandel wat er op de markt te vinden is. Daar waar de concullega’s afhaken, zoeken wij verder. Door de jarenlange ervaring en de kennis van metaal zijn de medewerkers van Metaalketen in staat om op snelle wijze in te spelen op de behoefte van de klant. Zij hebben hart voor de klant en liefde voor het product. Metaalketen doet meer dan het alleen maar leveren van metaal, maar denkt mee als het gaat om alternatieven die eindproducten beter maken dan wel kostprijs-verlagend zijn.

Wat vind jij als ondernemer het mooiste van je vak?

De marktontwikkelingen en actuele thema’s volgen en samen met het team van Metaalketen de koers hierop aanpassen, om hiermee de ingezette groei te stimuleren.

Waar wil je over 5 jaar na nu staan, als ondernemer?

Met trots en bezieling sturing blijven geven aan een geweldige mooie organisatie. Metaalketen Hengelo focust, voor haar klanten en medewerkers voor een jarenlange relatie met als doel een stabiele en gezonde groei.

Noem eens 1 afspraak die je voor de komende week in de agenda hebt staan. Wat springt eruit, waar verheug je je op?

Er staat een bedrijfsbezoek van enkele relaties aan Metaalketen Hengelo gepland.

En waarom?

Door elkaar te ontmoeten, ontstaat er onderling een versterking en verbinding. Sparren en van elkaar leren, dergelijke bezoeken geven mij veel energie en inspiratie.

Tot slot: welke ondernemerstip zou jij met iedere lezer willen delen?

Als je doet wat je moet doen, dan zul je bereiken wat je wilt. Have fun!

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: