Kennisplatform voor Oost Nederland

De week van: Marijke en Jacqueline (Juist Wij! connect)

Geplaatst op 13 november 2023
Marijke en Jacqueline

Het werk voor een ondernemer gaat altijd door. Maar toch, die maandag is wel een belangrijke dag. Het begin van een week waarin weer doelen bereikt kunnen worden. Welke ambities hebben ondernemers? Hoe ziet hun weekagenda eruit op maandagochtend? Waar verheugen ze zich op? Vandaag duiken we in de week van Marijke Groot Koerkamp en Jacqueline Lansink, oprichters van Juist Wij! connect.

Waarin onderscheiden jullie je?

Wij hebben een platform gecreëerd gericht op Oost Nederland, waar inmiddels ruim 70 ondernemers bij zijn aangesloten. Deze geselecteerde ondernemers leveren diensten die bijdragen aan positiviteit, balans en energie in het leven. Vanuit Juist Wij! connect zetten wij deze ondernemers in bij bedrijven en geven wij ondersteuning op het gebied van de vitale medewerker. Dit kan zowel individuele begeleiding als een teamtraining zijn. Thema’s hiervoor kunnen zijn: Werkgeluk, Teamspirit en Vitaal aan het werk. Daarnaast verwijzen wij particulieren met een hulpvraag door naar de juiste ondernemer die hen het beste kunnen helpen. Wij vinden het belangrijk dat iedereen mee moet kunnen doen. Daarom hebben we recentelijk ‘Stichting Juist Wij! connect voor Iedereen’ opgericht. Onze stichting wil bereiken dat iedereen die niet financiële de middelen voor hulp heeft toch mee kan doen door gebruik te maken van één van onze ondernemers.

Wat vind jij als ondernemer het mooiste van je vak?

Gezondheid en vitaliteit zijn begrippen die vanuit heel veel verschillende perspectieven kunnen worden bekeken. Het is een belangrijk thema. Wij worden er blij van als we kunnen helpen om (talent, geluk, kennis, kunde, lef,…) te laten groeien.

Waar wil je over 5 jaar na nu staan, als ondernemer?

Dan zijn we nog steeds eigenaar zijn van Juist Wij! connect en werken wij met veel plezier en energie aan onze mooie projecten.

Noem eens 1 afspraak die je voor de komende week in de agenda hebt staan. Wat springt eruit, waar verheug je je op?

Een afspraak met een HR manager. De uitslag van het tevredenheidsonderzoek onder medewerkers gaf aan dat medewerkers meer behoefte hebben aan vitaliteit.

En waarom?

Hoe mooi is het dat de behoefte aan meer vitaliteit op de werkvloer vanuit de medewerkers zelf komt.

Tot slot: welke ondernemerstip zou jij met iedere lezer willen delen?

Zoek de verbinding, denk in mogelijkheden en wees creatief!

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: