Kennisplatform voor Oost Nederland

De week van Harm van Wijngaarden en Sjors Roescher (Twents Kerstpakket)

Geplaatst op 18 september 2023
De week van Harm van Wijngaarden en Sjors Roescher (Twents Kerstpakket)

Het werk van een ondernemer gaat altijd door. Maar de maandag is wel een belangrijke dag, het begin van een week waarin weer doelen bereikt kunnen worden. Vandaag duiken we in de week van Harm van Wijngaarden en Sjors Roescher, oprichters van Twents Kerstpakket.

Waarin onderscheiden jullie je?

Wij zetten ons in voor lokale ondernemers. Dit doen we door eerlijke prijzen te betalen en de ondernemers ruimte te geven om reclame te maken voor zichzelf. Zo hebben ze een plek bij ons op de website gekregen waarin ze zichzelf mogen voorstellen. Wij verkopen het Twents Kerstpakket uitsluitend in Twente, zodat veel tukkers kennis kunnen maken met deze lokale ondernemers. Voor en door Twente dus!

Wat vind jij als ondernemer het mooiste van je vak?

Het samenwerken met verschillende ondernemers en de belangen bij elkaar brengen. Wij vinden het mooi om te zien hoeveel passie deze lokale ondernemers hebben voor hun producten. Daarnaast geeft het ons erg veel voldoening wanneer wij enthousiaste reacties ontvangen op dit mooie Twentse Kerstpakket.

Waar wil je over 5 jaar na nu staan, als ondernemer?

Wij hopen over 5 jaar een echt begrip te zijn in Twente. Mogelijk kunnen we ons idee van kerstpakketten uitbreiden naar relatiegeschenken of verschillende soorten Twentse pakketten.

Noem eens 1 afspraak die je voor de komende week in de agenda hebt staan. Wat springt eruit, waar verheug je je op?

Niet specifiek één, maar de afspraken die wij hebben bij bedrijven om ons Twents Kerstpakket te laten zien! Hier hebben wij natuurlijk erg veel zin in. De afgelopen maanden hebben wij hard gewerkt aan dit pakket en er is niks mooiers dan dat we het nu kunnen laten zien aan bedrijven in de regio.

Tot slot: welke ondernemerstip zou jij met iedere lezer willen delen?

Doe iets waar je energie van krijgt en blij van wordt. Dat is het allerbelangrijkste! Dan voelt het niet meer als werken, maar doe je echt iets wat je leuk vindt.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: