Kennisplatform voor Oost Nederland

De week van Dave Corporaal (Crazylabels)

Geplaatst op 26 juni 2023
De week van Dave Corporaal (Crazylabels)

Het werk van een ondernemer gaat altijd door. Maar de maandag is wel een belangrijke dag, het begin van een week waarin weer doelen bereikt kunnen worden. Vandaag duiken we in de week van Dave Corporaal, Founder van Crazylabels. Hoe ziet zijn agenda eruit en wat houdt hem bezig?

Waarin onderscheiden jullie je?

24-uurs levering, goede kwaliteit en de beste prijs is bij ons vanzelfsprekend. Bij Crazylabels verkopen we een ‘saai’ product. In de markt van de labels weten wij bij elke klant een lach op het gezicht te krijgen. Zo zorgen we ervoor dat onze klanten terugkerende klanten zijn. In de online wereld is dit erg belangrijk. Een handgeschreven kaartje bij elke bestelling, een pen (met reclame) zodat deze op het bureau van de besteller komt te liggen en weten wat het bestelpatroon van de klant is, zodat je ze kan bellen voordat ze zonder labels zitten.

Wat vind jij als ondernemer het mooiste van je vak?

Je hebt de kans om impact te maken, niet alleen op je eigen leven, maar ook op dat van anderen, zoals je medewerkers, klanten en de samenleving als geheel. Bovendien biedt ondernemen de gelegenheid om te groeien, zowel op persoonlijk als professioneel vlak.

Waar wil je over 5 jaar na nu staan, als ondernemer?

Internationaal de marktleider worden op het gebied van ‘verzend’labels

Noem eens 1 afspraak die je voor de komende week in de agenda hebt staan. Wat springt eruit, waar verheug je je op?

Een afspraak met 1 van onze leveranciers die speciaal overvliegen voor deze meeting.

En waarom?

Dit is de eerste grote stap om de voet over de grens te zetten. We doen al wat in België, maar willen ons gaan richten op Duitsland, Frankrijk, Spanje en Italië. De afspraken die hier uit voortkomen zijn cruciaal voor de toekomst van Crazylabels

Tot slot: welke ondernemerstip zou jij met iedere lezer willen delen?

Praat met andere ondernemers. Kijk hoe successen zijn behaald en leer daarvan. Neem de goede dingen mee, maar bewandel je eigen pad.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: