Kennisplatform voor Oost Nederland

De week van Eric Krabbe (Djopzz)

Geplaatst op 21 juni 2021
De week van Eric Krabbe (Djopzz)

Het werk van een ondernemer gaat altijd door. Maar de maandag is wel een belangrijke dag, het begin van een week waarin weer doelen bereikt kunnen worden. Vandaag duiken we in de week van Eric Krabbe, eigenaar van Djopzz. Hoe ziet zijn agenda eruit en wat houdt hem bezig?

Waarin onderscheiden jullie je?

Wij weten als geen ander dat werk belangrijk is in het leven van een mens. Werk geeft je een plek in de maatschappij, werk zorgt voor ontwikkeling en werk heeft invloed op je financiële situatie en je sociale status.  Djopzz brengt mens en werk bij elkaar en dat doen wij vanuit de overtuiging dat er voor iedereen een plek is op deze arbeidsmarkt. “Waar een wil is, is een weg”

Wat vind jij als ondernemer het mooiste van je vak?

Het allermooiste is om samen met klanten, relaties en medewerkers bij te dragen aan een duurzamere arbeidsmarkt. Als ondernemer is het heerlijk om daarin af en toe tegendraads te (kunnen) zijn om iets te bereiken. Kansen zien en benutten is dan een van de dingen die ik het mooiste vindt..

Waar wil je over 5 jaar na nu staan, als ondernemer?

Over 5 jaar heeft Djopzz haar plek op de arbeidsmarkt verstevigd en hebben wij  vele bedrijven en organisaties geholpen met het duurzaam invulling geven aan (inclusief) werkgeverschap. Als ondernemer hoop ik dat ik nog met hetzelfde plezier en passie bezig ben om de wereld van “flexibele” arbeid een beetje duurzamer te maken.

Noem eens 1 afspraak die je voor de komende week in de agenda hebt staan. Wat springt eruit, waar verheug je je op?

Nu alles weer een beetje open gaat hebben wij in samenwerking met Bureau HTM en Djopzz een HR-netwerkontbijt georganiseerd. De opzet is om tijdens het ontbijt ontwikkelingen, intervisie en kennis op het gebied van HRM met elkaar te delen.  Heerlijk om samen met onze relaties weer “live” met elkaar te kunnen praten over wat ons bezig houdt…

Tot slot: welke ondernemerstip zou jij met iedere lezer willen delen?

Ga uit van wat wel kan!! Er zijn altijd redenen om dingen niet te doen, maar als je ergens in gelooft, moet je dat vanuit die overtuiging blijven benaderen….

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: