Kennisplatform voor Oost Nederland

De week van Marcel Eekelder (Eeftink Rensing Groep)

Geplaatst op 25 oktober 2021
De week van Marcel Eekelder (Eeftink Rensing Groep)

Het werk van een ondernemer gaat altijd door. Vandaag duiken we in de week van Marcel Eekelder, directeur van Eeftink Rensing Groep. Hoe ziet zijn agenda eruit en wat houdt hem bezig?

Waarin onderscheiden jullie je?

Wanneer ik voor Eeftink Rensing Staal spreek is dat het vroegtijdig meedenken in de wensen van de klant. Daarnaast zijn we er best trots op dat we al jaren nagenoeg in de regio acteren en dat graag willen blijven doen door opdrachtgevers een stukje extra service en aandacht te bieden.

Voor ESVE Special Trailers is dat eigenlijk ook het geval en bouwen wij veelal carrosserieën op maat. Het werkgebied is hier echter veel groter dan uitsluitend de Achterhoek; ook in Duitsland, Zweden, Frankrijk en Spanje zitten klanten.

Wat vind jij als ondernemer het mooiste van je vak?

De omgang met klanten, waarbij het vergaren van een opdracht de ene keer heel gemakkelijk gaat en de andere keer veel overleg en overtuigingskracht vergt. En natuurlijk de aandacht voor onze medewerkers; zonder hun vakmanschap kunnen wij geen producten leveren.

Waar wil je over 5 jaar na nu staan, als ondernemer?

Over 5 jaar zal ik ondernemer af zijn, gezien mijn leeftijd. Echter hoop ik de Eeftink Rensing Groep achter te laten als een stabiele onderneming die nog jaren vooruit kan. Zo wordt er volop geïnvesteerd en gewerkt aan opvolging.

Noem eens 1 afspraak die je voor de komende week in de agenda hebt staan. Wat springt eruit, waar verheug je je op?

Gelukkig heb ik meerdere afspraken staan. Echter staat het afrondende gesprek over een mogelijke opdracht deze week hoog op de agenda. Wanneer dit afgerond kan worden, ben ik blij voor ons als bedrijf.

En waarom?

Dit zorgt ervoor dat wij Q1 van 2022 ook over voldoende werkvoorraad beschikken.

Tot slot: welke ondernemerstip zou jij met iedere lezer willen delen?

Zorg ervoor dat je elke dag met een positief gevoel naar je werk gaat en straal dat ook uit naar je collega’s, dat schept een plezierige werksfeer.

Marcel Eekelder (Eeftink Rensing Groep)

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: