Kennisplatform voor Oost Nederland

De week van Peter Schoenmaker (Albert van de Scheur)

Geplaatst op 19 april 2021
De week van Peter Schoenmaker (Albert van de Scheur)

Het werk van een ondernemer gaat altijd door. Maar de maandag is wel een belangrijke dag, het begin van een week waarin weer doelen bereikt kunnen worden. Vandaag duiken we in de week van Peter Schoenmaker, directeur van Albert van de Scheur. Hoe ziet zijn agenda eruit en wat houdt hem bezig?

Waarin onderscheiden jullie je?

Ons bedrijf onderscheid zich door onze kijk op industrieel verhuizen, onze vakkennis en onze werkwijze. Onze mensen zijn hierin heel belangrijk. Door hun flexibele en betrokken houding verplaatsen wij elke machine met passie voor de techniek en de machines. En uiteraard met de uiterste precisie.

Wat vind jij als ondernemer het mooiste van je vak?

Het verschil maken. Daar gaat het uiteindelijk om. Voor mij zijn 2 dingen daarin belangrijk: Blije medewerkers en blije klanten. Dat is de basis van succes. Als ondernemer kun je hier een belangrijke bijdrage leveren aan je omgeving. In mijn ogen is het heel belangrijk om steeds te verbeteren en te optimaliseren en hierin als team te werken met je medewerkers en klanten. Verder vind ik vooral het onderzoeken van nieuwe en betere mogelijkheden erg leuk. Hoe kunnen we weer een stap verder komen als bedrijf? Wat gaat er goed en waarom? Kunnen we dat op andere gebieden ook toepassen? Kortom; Als ondernemer het verschil maken en steeds op zoek zijn naar verbetering. Als ik ons team van medewerkers steeds weer nieuwe uitdagingen succesvol zie oplossen, dan zijn we goed bezig.

Waar wil je over 5 jaar na nu staan, als ondernemer?

Als ondernemer wil ik vooral dicht bij mezelf blijven. Vanuit vertrouwen en openheid opereren. Ook de balans tussen werk & prive is voor mij erg belangrijk. Zorgen dat je bezig bent en blijft met de juiste dingen op het juiste moment. Dit wil ik anderen ook continu meegeven.

Noem eens 1 afspraak die je voor de komende week in de agenda hebt staan.
Wat springt eruit, waar verheug je je op?

Komende week heb ik een afspraak gepland met een nieuwe medewerker die per 1 mei ons team komt versterken.

En waarom?

Ik kijk er naar uit deze functie weer verder in te vullen en ons team te versterken met deze collega.

 Tot slot: welke ondernemerstip zou jij met iedere lezer willen delen?

1)           Sta elke dag op om het verschil te maken

2)           Accepteer voor jezelf geen onnodige tijdsdruk. Neem de tijd voor grote beslissingen. Je hebt altijd meer tijd dan je denkt.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: