Kennisplatform voor Oost Nederland

Djopzz geeft vorm aan groei en ambitie vanuit kantoor in regio Twente

Geplaatst op 23 november 2017
Djopzz geeft vorm aan groei en ambitie vanuit kantoor in regio Twente

De afgelopen jaren heeft Djopzz hard gewerkt om een stevige basis te leggen voor de toekomst. Direct resultaat van Djopzz’ groei en ambities is de opening van een nieuwe vestiging aan de Plesmanweg 9 in Almelo.

Solide basis in Twente
“Samen met onze opdrachtgevers investeren we continu in het potentieel van mensen en geven we vorm aan de flexibele schil van een bedrijf. We stonden al goed op de kaart in de regio Twente en kregen hier steeds meer aanvragen. Daarom hebben we nu ook een vestiging in Almelo geopend. Door onze directe aanwezigheid in het Matrixgebouw in Almelo kunnen we onze opdrachtgevers, uitzendkrachten en werkzoekenden in deze regio Twente nog beter faciliteren”, aldus directeur Eric Krabbe.

Drijfveren
Voor Djopzz zijn groei en sociaal ondernemen belangrijke peilers. Zij geloven dat ieder mens talent heeft en iedereen een kans verdient om zijn talent te ontdekken en te benutten. Djopzz is de verbindende schakel op het gebied van uitzenden, payrolling, detachering en poolbeheer. Volgens Krabbe ontzorgt Djopzz haar klanten en helpt hen hun ambities en doelstellingen die uit regeringsbeleid voortkomen te realiseren.

Vestigingen als fundament voor groeiambities
Ellen Straatsma is in oktober gestart als Commercieel manager bij Djopzz. “Djopzz is een energieke club die in korte tijd een belangrijke regionale speler is geworden in het verbinden van mens en werk. Ik vind het gaaf om met mijn teams vorm te mogen geven aan de verdere groeiambities van Djopzz. Vanuit de vestigingen Zwolle en Almelo zie ik het als een enorme uitdaging hiermee aan de slag te gaan. Het is onze ambitie om nog veel meer bedrijven en instellingen kennis te laten maken met onze creatieve werkwijze. De huidige locaties bieden een geweldig fundament om deze ambitie de komende jaren voort te zetten.”

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: