Kennisplatform voor Oost Nederland

Duurzaam op de Weg-certificaat van Profile voor Geurs uit Hengevelde

Geplaatst op 8 oktober 2021

Geurs Loon- Grondverzet- en Transporbedrijf uit Hengevelde (Overijssel) krijgt het certificaat ‘Duurzaam op de Weg’ van Profile Heuver uitgereikt. Door het regelmatig controleren, balanceren, uitlijnen en vervangen van de banden, rijdt het wagenpark niet alleen beter en een flink stuk zuiniger, maar besparen ze ook enorm op de CO2- uitstoot.

Profile Heuver

Geurs Loon- Grondverzet- en Transportbedrijf uit Hengevelde (Overijssel) is een veelzijdig bedrijf met indrukwekkende machines. Ze doen veel aan grondverzet en landbouw, hebben ook 10 trucks en zeker het dubbele aan trailers. Van Profile Heuver hebben zij het certificaat ‘Duurzaam op de Weg’ uitgereikt gekregen. Dankzij een full service contract van Profile Heuver wordt er 4 keer per jaar een uitgebreide fleetcheck voor het hele wagenpark uitgevoerd.  

Op basis van die – op duurzaamheid gerichte – samenwerking tussen Profile Heuver en Geurs, kreeg eigenaar Johan Vogt  onlangs het certificaat “Duurzaam op de Weg” uitgereikt. “Met trots kunnen we daarmee stellen dat zij voldoen aan de hoge eisen voor duurzaam bandenbeleid”, aldus Victor Fieten (accountmanager) van Profile Heuver.” 

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: