Kennisplatform voor Oost Nederland

Duurzaam op de Weg-certificaat van Profile voor Van de Put Transport uit Nunspeet

Geplaatst op 8 september 2021
Duurzaam op de Weg-certificaat van Profile voor Van de Put Transport uit Nunspeet

Van de Put Transport uit Nunspeet krijgt het certificaat ‘Duurzaam op de Weg’ van Profile Heuver uitgereikt. Van de Put Transport is een betrouwbare partner in nationale en internationale logistiek die in 1979 is opgericht. Sindsdien is het Nunspeetse transportbedrijf enkele naamsveranderingen ondergaan en is het goed doorgegroeid. Sinds 2007 is het verder gegaan onder de naam ‘Van de Put Transport’.

Van de Put en Profile Heuver zijn beide familiebedrijven. “We voelen elkaar goed aan en hebben een fijne samenwerking”, aldus Victor Fieten, accountmanager bij Profile Heuver. “Ik ben dan ook trots dat ik het certificaat mag overhandigen. Voor het certificaat heb je een aantal punten nodig en de meeste punten verdien je met het hanteren van een goede bandenspanning. Bij Profile Heuver monteren wij de banden en de transportwissel doet van de Put zelf. Door het regelmatig controleren, balanceren, uitlijnen en vervangen van de banden, rijdt het wagenpark niet alleen beter en een flink stuk zuiniger, maar besparen ze ook enorm op de CO2-uitstoot.”

Dankzij de fleetcheck, welke vier keer per jaar wordt uitgevoerd, heb je een tijdige signalering van oneffenheden en zorgen we met een juiste aanpak voor een hogere kilometrage. Dit is in de internationale transport heel belangrijk. Op basis van deze samenwerking gericht op duurzaamheid kreeg eigenaresse Greetje van de Put onlangs het certificaat “Duurzaam op de Weg” uitgereikt.  

Op de foto (van links naar rechts): Greetje van de Put en Victor Fieten

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: