Kennisplatform voor Oost Nederland

Eerste editie Haringparty Twente

Geplaatst op 10 juni 2016
Haringparty Twente

17 juni 2016 vindt de eerste Haringparty Twente plaats, initiatief van netwerkorganisatie Ondernemers in Bedrijf in samenwerking met MKB Twente.

Het wordt een mooie dag waarvoor we een fantastisch programma hebben samengesteld. het prachtige entourage van Openluchttheater Hertme is het decor van dit evenement. Kom ook genieten van muziek, een hapje en een drankje, de Hollandse Nieuwe, een ondernemend gezelschap en hopelijk mooi weer.

Stichting
Tijdens deze eerste editie gaat de opbrengst van het vaatje haring naar Kans voor een Kind. Een stichting die de hartenwensen van kinderen vervuld die door ziekte of andere oorzaken het niet makkelijk hebben. Ieder kind verdient het om gelukkig te zijn. Wij hopen op een fantastische opbrengst zodat er veel hartenwensen mooie geluksmomenten kunnen worden.

Je bent van harte welkom vanaf 15.00 uur tot 21.00 uur.
Dit is een prachtige kans om als ondernemer relaties uit te nodigen, hiervoor verkopen wij speciale relatiekaarten.  Voor meer informatie over het programma, de relatiekaarten of om je aan te melden kan je kijk op onze website.

Dit mooie evenement is mede mogelijk gemaakt door onze sponsoren en partners.
Openluchttheater Twente, KPN, Vishandel De gezonde apotheker, Icing on the cake, Martin Metsemakers fotografie, Cinematic, N.S.S.G Beveiliging en veiligheid, Oale bakkershoes, De Stekkerij, Berghorst dranken en Snappshot.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: