Kennisplatform voor Oost Nederland

MKB Twente: ‘Van 10 miljoen naar iets onbetaalbaar’

Geplaatst op 27 september 2016
Versterken MKB en ondernemerschap

Op donderdag 29 september a.s. organiseert MKB Twente voor u een zeer interessante themabijeenkomst, waarvoor zij u van harte uitnodigen. De provincie Overijssel zal op 29 september het investeringsvoorstel ‘Versterken MKB en ondernemerschap’ presenteren en toelichten.

Hoofddoelstelling
Waarom, wanneer en hoe komt men in aanmerking voor een bijdrage/ subsidie/ ondersteuning uit het investeringsvoorstel “Versterken MKB en Ondernemerschap” De uiteindelijke hoofddoelstelling(en) en het beoogde resultaat is het behouden en waar mogelijk uitbreiden van de werkgelegenheid, door het versterken van het ondernemerschap en daarmee ook de concurrentiekracht, dat voor elke ondernemer van belang is.

Actielijnen
Het voorstel is gebaseerd op 6 actielijnen; (1) startersondersteuning (2)organisatiekracht van het MKB (3) Financiering (4) Organisatorische innovatie (5) Familiebedrijven (6) Snelle groeiers De Provincie wil een krachtige impuls geven aan de economie en werkgelegenheid in Overijssel, laten we in Twente daar gebruik van maken.

Generaal Hans Damen, Directeur Materieel en Diensten van de Commando Landstrijdkrachten, geeft een presentatie over hoe het MKB, Defensie als opdrachtgever kan binnenhalen. Defensie heeft altijd behoefte aan innovatieve ideeën, producten en diensten die de efficiëntie en slagkracht kunnen optimaliseren, dat kan op diverse gebieden gebeuren.

Genoeg redenen voor u als ondernemer om te komen naar deze bijeenkomst, dus mis het niet! En schrijf u hier in.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: