Kennisplatform voor Oost Nederland

Eerste versie ‘Tot de nek in de drek’ groot succes

Geplaatst op 5 juli 2016
Tot de nek in de drek Mud run in Vriezenveen

Zwemmen, kruipen, klimmen en hardlopen. Maar liefst 1750 deelnemers waagden zich afgelopen zaterdag aan de eerste editie van de Tot de nek in de Drek Mud run in het mooie Vriezenveen. Het werd een prachtige dag voor deelnemers, organisatie en voor het, meer dan tienduizend man tellende, publiek.

Genoten
In de voormiddag begon het al voor de allerkleinsten. Alleen maar grijnzende kids die de hindernissen één voor één afwerken. Maar ook de mee-crossende ouders genoten met volle teugen. Vervolgens werd ook het serieuzere werk met de 6.5 km en de 15 km afstand afgehandeld. De 15 km werd gewonnen door Leon Sanderman. Ook de rest van de deelnemers werkten het parcours af met groot succes en gelukkig zonder noemenswaardige gebeurtenissen of blessures.

Hindernissen
Met tientallen hindernissen zoals touwladders, een vrije val in het kanaal, tijgeren door de modder onder netten, modderpoelen en een fantastische glijbaan zijn de deelnemers, de organisatie én het massaal toegestroomde publiek het volledig met elkaar eens: ‘volgend jaar weer!’

En dat gaat ook gebeuren. Volgend jaar zal op 1 juli de tweede versie van dit spektakel plaats vinden.
Namens de organisatie: bedankt voor jullie enthousiasme en positieve berichten en heel graag tot volgend jaar!

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: