Kennisplatform voor Oost Nederland

Gert Bosch nieuwe franchisepartner Thexton Armstrong

Geplaatst op 27 augustus 2020

Gert Bosch is de nieuwste aanwinst van managementadviesbureau Thexton Armstrong. Gert is inmiddels gestart en heeft de eerste kennismakingsgesprekken met ondernemers in Almelo en omgeving al gehad. Zowel Gert als Thexton Armstrong kijken met veel vertrouwen uit naar de mogelijkheden van deze mooie regio en het verschil dat Gert hier voor de MKB ondernemers kan gaan maken. Als franchisepartner gaat hij o.a. ‘winstlekkage’ bij MKB bedrijven te lijf, realiseert hij structurele verbeteringen en bereidt hij ondernemers voor op bedrijfsoverdracht.

Gert heeft zijn jarenlange ervaring opgedaan bij verschillende familiebedrijven en coöperaties. Zelf groeide hij op binnen het familiebedrijf; de ondernemerszin heeft zijn loopbaan bepaald. Gert heeft zelf een fabriek ontwikkeld en gebouwd, heeft de turnaround van een retailwinkel en productie-unit gerealiseerd, is twaalf jaar eindverantwoordelijke geweest van een coöperatie en heeft vele verschillende veranderprocessen geleid. Zijn internationale ervaring en kennis van governance neemt hij mee in zijn bedrijfsadviezen. Zijn motto: zeggen wat je doet, doen wat je zegt.

Gert Bosch, directeur Thexton Armstrong Bosch: “De reden waarom ik voor Thexton Armstrong heb gekozen is de professionaliteit van de organisatie en de bewezen kracht van de methodiek. Daarmee kan ik mijn werk als adviseur goed doen. Bij Thexton Armstrong vind ik de combinatie van zelfstandig ondernemerschap, samenwerken en oplossingsgericht bijdragen.”

Over Thexton Armstrong

Thexton Armstrong is een managementadviesbureau dat zich richt op het bijstaan van ondernemers in het Midden- en Kleinbedrijf. Met zelf ontwikkelde en beproefde methodes gaat Thexton Armstrong Winstlekkage® te lijf in acht sleutelgebieden: prijsbeleid, kostenverlaging, productiviteit, personeelsbezetting, debiteuren, voorraadbeheer, sales & marketing en bedrijfsgroei.

Daarnaast werken alle adviseurs op lange termijn samen met ondernemers om structurele verbetering en groei te realiseren of helpen ze ondernemers zich voor te bereiden op overdracht van de onderneming.

Thexton Armstrong is sinds 2011 met succes actief in Nederland. Voor meer informatie zie thextonarmstrong.nl of mail Gert op gert.bosch@tamkb.nl.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: