Kennisplatform voor Oost Nederland

Goed nieuws voor Beerzerveld, Daarle, Daarlerveen en Haarle: er komt glasvezel

Geplaatst op 7 juli 2021
Goed nieuws voor Beerzerveld, Daarle, Daarlerveen en Haarle: er komt glasvezel

Goed nieuws voor de inwoners van Beerzerveld, Daarle, Daarlerveen en Haarle. Tijdens de glasvezelcampagne zijn er voldoende aanmeldingen binnengekomen om in deze dorpen glasvezel aan te leggen! Naar verwachting start de aanleg in het derde kwartaal van 2021. Omdat het met de coronamaatregelen lastiger is geweest om alle inwoners persoonlijk te bereiken, kunnen inwoners zich tot en met 31 juli alsnog gratis aanmelden via gavoorglasvezel.nl.

Inzet van ambassadeurs en lokale partijen onmisbaar

Daisy Meekes, projectleider bij DELTA Fiber Netwerk: “Tijdens de campagne is er veel werk verzet om ervoor te zorgen dat er daadwerkelijk glasvezel komt. Ambassadeurs, verenigingen en lokale verkopers hebben, zelfs in deze coronatijd, alles op alles gezet om buurtbewoners te overtuigen van het belang van glasvezel. En met succes, want in de laatste week was mede daardoor een mooie eindsprint zichtbaar in het aantal aanmeldingen. We zijn dan ook erg verheugd dat we kunnen melden dat er glasvezel komt!”

Ron Vloedgraven, voorzitter Plaatselijk Belang Haarle is erg blij met het goede nieuws: “Dit is fantastisch voor de inwoners van Beerzerveld, Daarle, Daarlerveen en Haarle. Nu er glasvezel komt hebben zij straks ook toegang tot snel en stabiel internet. De plaatselijke belangen, lokale verkopers en andere vrijwilligers hebben hier erg hun best gedaan en daar wil ik hen hartelijk voor bedanken.”

Inwoners worden persoonlijk geïnformeerd
Alle inwoners van Beerzerveld, Daarle, Daarlerveen en Haarle die zich tijdens de glasvezelcampagne hebben aangemeld, worden persoonlijk geïnformeerd over het goede nieuws. Daisy Meekes: “Tijdens onze glasvezelcampagne in corona tijd, hebben wij gemerkt dat we nog niet iedereen goed hebben kunnen bereiken. Inwoners krijgen daarom nog de tijd om zich aan te melden voor glasvezel bij één van de telecomaanbieders Caiway, DELTA, Helden Van Nu, Online.nl of Weserve. Doen zij dit uiterlijk op 31 juli 2021, dan besparen zij de aansluitkosten van €650,- en profiteren ze van een scherp welkomstaanbod.”

Kijk voor meer informatie op gavoorglasvezel.nl.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: