Het Grootste Kennisfestival verplaatst naar 24 september 2020

26 maart 2020 Economie

Het Grootste Kennisfestival van Nederland is direct na de persconferentie van Mark Rutte afgelopen maandag verplaatst van 11 juni naar 24 september. Gekochte tickets blijven geldig. Locatie blijft Het Havenkwartier in Deventer.

Hoewel de organisatie lange tijd hoop had om Het Kennisfestival in juni gewoon door kon gaan, is dat nu, met een stop op alle kleine en grote bijeenkomsten tot minimaal 1 juni niet realistisch. Daarom is dezelfde avond het besluit gevallen, zodat dinsdag alles ingang gezet kon worden.

Spoedoverleg

De organisatie had in de week voorafgaand aan de persconferentie al goed gekeken naar mogelijke data. Daarvoor moeten natuurlijk de locaties beschikbaar zijn. Spoedoverleg met partners, partijen die rondom het Festival hun eigen events op het terrein organiseren en sprekers volgde op dinsdagmorgen. Vervolgens zijn alle ambassadeurs en deelnemers met een ticket geïnformeerd. Via een speciaal filmpje werd het nieuws wereldkundig gemaakt. Tegelijkertijd zijn alle communicatiemiddelen, vooral de website, aangepast.

Online Kennisfestival

Gekochte kaarten blijven geldig. Er is met energie en begrip door alle sprekers, partners en sprekers meegewerkt aan het verplaatsen van Het Kennisfestival. Daardoor kan de opzet en het programma nagenoeg gelijk blijven. Het programma wordt inmiddels alweer verder uitgebreid. De site (www.hetgrootstekennisfestival.nl) is steeds up-to-date. Daar zijn ook tickets te koop. Op de Facebookpagina van Het Kennisfestival wordt sinds vorige week iedere dag een vlog van één van de sprekers geplaatst over wat hun bezighoudt in deze Corona tijd. Ook wordt door de organisatie op dit moment hard gewerkt aan een online Kennisfestival. Een online videoplatform waar veel van de presentaties van sprekers te zien zullen zijn.