Het Grootste Kennisfestival van Nederland: Innovatief Organiseren

21 mei 2019 Innovatie

Nog 1 maand! Dan is het zover. 86% van de tickets is inmiddels verkocht. Dus als je er nog bij wilt zijn… Het Grootste Kennisfestival van Nederland meer dan 80 sessies over beter presteren met je organisatie. Innovatieve bedrijven zijn succesvol als ze behalve naar technologische innovaties meer naar buiten kijken. Dynamisch leiderschap, nieuwe vormen van samenwerken & co-creatie en slim organiseren binnen je organisatie. Daarover gaat het 20 juni in Het Havenkwartier in Deventer: Innovatief Organiseren.

Een prachtig programma
Misschien had je het in de vorige mails al wel gezien maar nog even wat highlights. Wat denk je van Herman Tjeenk Willink, Minister van Staat, die komt praten over zijn boek Groter denken, kleiner doen en Özcan Akyol (Eus) gaat in gesprek met een aantal prominenten over bestuurlijke vernieuwing.

En natuurlijk Jitske Kramer en Dolf Jansen over Jam Culture, Roy Martina trainde wereldwijd al meer dan 300.000 mensen, Charles Groenhuijsen met een echte theatershow, Chantal van den Berg (neuromarketing) en Bas Timmer van ons goede doel dit jaar ‘Sheltersuit. En verder? Bas Kodden neemt Hans van Breukelen mee als zijn special guest, die inmiddels op 1 staat in de Managementboek top 100 met zijn boek over een comeback maken. Claire Boonstra is erbij (over onderwijs-ontwikkeling: terug naar de essentie). Een heel waardetheater (over samensturing, organiseren vanuit gedeelde verantwoordelijkheid). En Saxion heeft een eigen ontmoetingsplek rondom het thema van werkdruk naar werkgeluk met Mirjam Spitholt. En dan nog veeeel meer, zoals onder andere, Shirine Moerkerken, Raymon Geurts, Marc Chavannes, Özcan Akyol (Eus), Daniël Wolfs, Bartel Geleijnse, Bas van Raak, Chantal van den Berg, Bas Timmer, Ronald van der Molen, Cris Zomerdijk, Edo de Vette, Natascha Wijnen, Gea Sijpkes, Gytha Heins, Michel van Beek, Guido Blom, Eric de Blok, Ton Maas & Harry Starren en het Jostibandorkest.

En er zijn twee speciale ochtendevents
Een event over Rijnlandse praktijken waar vakmensen hun ervaringen, inzichten en werkwijzen met elkaar delen en een uniek event over inclusie met een geweldige line-up (Typhoon, Dolf Jansen, Jitske Kramer en Bart Brandsma). Voor beiden zijn combi-tickets mogelijk met een doorloop in de middag.

Speciaal aanbod rondom specifieke onderwerpen
Ook dit jaar hebben we een aantal routes samengesteld rondom specifieke thema’s. We hebben ze even voor je op een rijtje gezet. Zo is er een mooi programma rondom de toekomst van zorg (klik hier) en we hebben een prachtig programma rondom bestuurlijke vernieuwing (klik hier).

Maar laten we ook het lekkere eten en drinken niet vergeten. Fooddock doet dit jaar, naast allerlei foodtrucks, ook volledig mee. Natuurlijk ook weer hele gave muziek. En…het terrein is opnieuw anders ingedeeld. Ingang aan de andere kant. Een pontonbrug over het water naar skatehal Burnside. Nou ja… dat mag je eigenlijk niet missen. Inhoud staat centraal. Natuurlijk. Maar we proberen er ook gewoon een hele leuke dag van te maken. Leren gaat nou eenmaal beter als het leuk is.

Kaarten zijn hier te koop (195,-), en als je met een groep van minimaal 4 komt betaal je maar 175,- per persoon. Veel mensen komen met collega’s. Vaak met de hele afdeling. Ben jij er ook bij?