Kennisplatform voor Oost Nederland

Jeroen Hatenboer nieuwe directeur Stichting Pioneering

Geplaatst op 16 juli 2019
Jeroen Hatenboer nieuwe directeur Stichting Pioneering

Per 1 september zal Jeroen Hatenboer, zelfstandig ondernemer en lid van het Expertteam Wonen van het Ministerie van Binnenlandse zaken, Rutger Vrielink opvolgen als directeur van Pioneering.

Hatenboer(60) is tussen 2010 en 2018 wethouder geweest in Enschede, waarbij o.a. de domeinen talent- en stedelijke ontwikkeling en vastgoed in zijn portefeuille zaten. Vanaf 2018 is hij werkzaam als zelfstandig ondernemer en maakt hij deel uit van het Expertteam Wonen van het Ministerie van Binnenlandse zaken. Bij deze rol spelen de thema’s innovatie en duurzaamheid een grote rol. Vanuit zijn overtuiging dat het beter en anders kan (zelfs moet) in de bouwsector, wil hij met veel enthousiasme en creatieve oplossingen de ontwikkelingen binnen Pioneering verder vorm gaan geven. “In een omgeving waar veranderd moet worden of thema’s verder moeten worden doorontwikkeld, zet ik mijn creatieve en associatieve manier van denken en graag in. Door de opgedane kennis uit eerdere functies én de landelijke projecten waar ik momenteel actief ben te verbinden met Pioneering, ga ik met veel energie aan de slag om de gebouwde omgeving in Oost Nederland, samen met de Pioneering deelnemers, nog mooier, beter en duurzamer te maken”, aldus Hatenboer.

Pioneering

Pioneering is hèt platform van kennis delen en ontwikkelen voor alle partijen in Overijssel en Gelderland, zodat nieuwe methodieken leiden tot een sterke marktpositie van de Oost Nederlandse bouwsector. Sociale innovatie en het versterken van human capital zijn een belangrijk onderdeel van onze innovatieaandacht. Pioneering verbindt partijen en bevordert samenwerken en vernieuwen. Kortom:  Met Pioneers creëren we de meest innovatieve Bouwregio van Nederland. Pioneering levert met haar deelnemers een bijdrage aan maatschappelijke vraagstukken door het uitvoeren van diverse innovatieprogramma’s en activiteiten.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: