Kennisplatform voor Oost Nederland

Kijk op transfers

Geplaatst op 1 oktober 2021
Kijk op transfers

Dit artikel is samengesteld in samenwerking met Siebert & Wassink, dé executive search specialist van
ondernemend Oost-Nederland, met expertise op het snijvlak van organisatieontwikkeling, werving & selectie en assessments
.

Anja Stefen – ICT-manager – Beaphar

Anja Stefen is op 1 juni gestart als ICT-manager bij Beaphar in Raalte. Beaphar biedt huisdieren en hun families in al meer dan 86 landen betaalbare, toegankelijke gezondheids-, verzorgings- en voedingsproducten van hoge kwaliteit. Anja heeft meer dan dertig jaar ervaring in de ICT en leidde ICT-transities bij diverse aansprekende bedrijven in Oost-Nederland. Ze is verantwoordelijk voor alle ICT-aangelegenheden op iedere vestiging van Beaphar in binnen- en buitenland. Samen met haar team heeft ze een cruciale rol in het vertalen van de wensen en eisen van de diverse functionele gebieden en de ontwikkelingen uit het vakgebied. Ze maakt deel uit van het managementteam, draagt de ICT-visie uit en zorgt voor draagvlak en energie voor de gewenste veranderingen.

Jan-Herman Hanskamp – HR-directeur – REMONDIS Nederland

Jan-Herman Hanskamp is recent gestart als HR-directeur bij REMONDIS Nederland. Jan Herman studeerde onder meer organisatiewetenschappen en bouwde aan een indrukwekkend trackrecord in HRM en organisatieontwikkeling. Zijn ervaring in Human Resources-management binnen onder meer logistieke bedrijven brengt hij mee naar REMONDIS Nederland. Het internationaal opererende REMONDIS is sinds de oprichting in 1934 uitgegroeid tot één van de grootste dienstverleners in de wereld op het gebied van recycling, afvalinzameling en afvalwaterbehandeling.

Rob Spit – Senior adviseur corporate communicatie – Medisch Spectrum Twente (MST)

Per 1 oktober verruilt Rob Spit zijn baan als strategisch communicatie adviseur bij Waterschap Vechtstromen voor een rol als Senior adviseur corporate communicatie bij Medisch Spectrum Twente (MST). MST is één van de grootste en meest vooraanstaande topklinische opleidingsziekenhuizen. Als strategische sparringpartner weet Rob de communicatiebehoefte van alle interne en externe belanghebbenden in de juiste toon op elkaar af te stemmen. Hij versterkt relaties door strategische keuzes in een vroeg stadium te verrijken met expertise in communicatie. Daarmee gaat hij zowel meebouwen aan een stevige positie van corporate communicatie binnen MST, als aan een sterke plek van MST in de samenleving.

Chris Kegler – Strategisch portfoliomanager – Dimpact

In een wereld waarin technologische, juridische en maatschappelijke innovaties elkaar steeds sneller opvolgen, staan gemeenten voor een grote opgave. De digitale innovatie van publieke dienstverlening aan inwoners en bedrijven moet worden versneld. Veertig gemeenten werken samen, co-creëren en leren van elkaar binnen de onafhankelijke coöperatie Dimpact. Recent is Chris Kegler gestart als portfoliomanager. In deze rol coördineert, versnelt en realiseert Chris strategische projecten en veranderprogramma’s in de digitale transitie.

Robert Pelgrim Directeur Operations –  Von Gahlen in Zevenaar

Robert Pelgrim is onlangs gestart als Directeur Operations bij Von Gahlen in Zevenaar, een gerenommeerde internationale bouwer van complete productiefaciliteiten voor producenten van radioactieve geneesmiddelen. Robert is verantwoordelijk voor alle operationele afdelingen: van productie tot inkoop en van logistiek tot werkvoorbereiding. Vanuit zijn natuurlijke leiderschap zorgt Robert voor motivatie, duidelijkheid, rust, optimale productiviteit, efficiënte processen en een prettige werksfeer. Robert maakt deel uit van de directie, waar hij nauw samenwerkt met de twee DGA’s van Von Gahlen. Daarnaast staat hij ook dicht bij de andere bedrijfsprocessen, zoals sales en engineering. Hierin treedt hij verbindend op en weet hij het integrale bedrijfsproces te bewaken.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: