Kennisplatform voor Oost Nederland

Kramp levert originele Husqvarna-onderdelen uit voorraad

Geplaatst op 16 januari 2023
Kramp levert originele Husqvarna-onderdelen uit voorraad

Kramp, de grootste leverancier van onderdelen en accessoires voor de agrarische sector in Europa met onder meer een vestiging in Varsseveld, levert vanaf heden de meest gebruikte fabrieksonderdelen van Husqvarna. Direct uit voorraad. De onderdelen zijn daarmee ook buiten het officiële Husqvarna-dealerkanaal binnen 24 uur leverbaar. De samenwerking van Kramp en Husqvarna betreft een pilot in de Benelux. Het doel is om te onderzoeken of dit kanaal voor eindklanten en reparateurs de gewenste voordelen oplevert: snelle service en hoogwaardige A-kwaliteit. Beide bedrijven verwachten ook een positieve bijdrage voor het milieu. Doordat klanten van Kramp bestellingen van meerdere fabrikanten in een order kunnen combineren, wordt een efficiencyslag gemaakt, met minder transportbewegingen.

Etienne Blokker, aftersales manager van Husqvarna Benelux: “De markt is continu in beweging en dat geldt zeker voor onderdelen en distributie-modellen. Tegelijkertijd hechten wij als innovatieve fabrikant erg aan hoogwaardige kwaliteit voor onze eindgebruikers. Daarbij past een snelle, goede toegankelijkheid van onze originele fabrieksonderdelen. Juist in die distributie stelt Kramp de absolute norm in de markt.”

Jelle Brandsma, International Business Developer van Kramp: “Onze kracht is de distributie van hoogwaardige fabrieksonderdelen. Wij willen daarin onze klanten een zo breed mogelijk assortiment, uit voorraad kunnen leveren. Husqvarna is een van de meest innovatieve fabrikanten in onze sector; wij kregen steeds meer vraag van onze klanten naar originele Husqvarna onderdelen. Wij zijn daarom blij dat we nu een belangrijke selectie fabrieksonderdelen van Husqvarna aan ons 24-uursleveringsassortiment hebben kunnen toevoegen.”

De pilot omvat een selectie van honderden, meest gebruikte, originele fabrieksonderdelen. De volledige onderdelencatalogus blijft voor Husqvarna-dealers via Husqvarna leverbaar.

Fotocredit: Kramp

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: