Kennisplatform voor Oost Nederland

Laatste woningen in Ons Stadsgezicht te koop

Geplaatst op 31 januari 2024
Laatste woningen in Ons Stadsgezicht te koop

‘Nu we bijna alle woningen al verkocht hebben, gaan we binnenkort starten met de bouw’, aldus Elles Smit, verkoopmanager bij Van Wijnen. ‘En dat is altijd weer een hoera-momentje’, zegt Elles. ‘We zijn ontzettend blij met de grote belangstelling voor Ons Stadsgezicht, dé nieuwe woonbuurt in het populaire Waterfront, direct tegen het gezellige centrum van Harderwijk aan.’

Een prachtige plek, vinden veel Harderwijkers en ook mensen van buiten Harderwijk hebben inmiddels een woning gekocht in het project. Het is ook uniek om zo vlakbij het randmeer en tegelijk direct naast het historische centrum van Harderwijk een nieuwbouwwoning te vinden’, aldus Elles. ‘En er zijn nog verschillende woningen te koop, dus belangstellenden kunnen zich bij de makelaar melden. Er zijn nog verschillende stoere herenhuizen, stadswoningen en poortwoningen met een extra werkplek, praktijkruimte, of ruimte voor een inwonend kind of opa/oma. Er valt dus nog steeds iets te kiezen’, lacht Elles.

Over Ons Stadsgezicht

De nog beschikbare woningen variëren in breedte en diepte. Op de eerste verdieping zijn er drie slaapkamers en een complete badkamer. De tweede verdieping kan op veel manieren ingevuld worden. Ofwel met één of twee slaapkamers, een comfortabele werkkamer of speelkamer voor de kids of een fitnessruimte. Verkoopprijzen variëren tussen de € 355.000 en € 640.000 v.o.n. De poortwoningen zijn uitermate geschikt voor een praktijkruimte aan huis of om een eigen plek te creëren voor een inwonend kind of opa of oma. Deze extra ruimte bevindt zich op de begane grond. Ook hier zijn nog verschillende indelingsvarianten mogelijk. Verkoopprijzen variëren tussen de € 650.000 en € 710.000 v.o.n.

Bouw gaat binnenkort van start

‘Nu we al meer dan 75% van de woningen verkocht hebben, gaan we de bouw van de woningen voorbereiden. Dat betekent dat we naar verwachting medio mei dit jaar gaan starten met de bouw’, aldus Elles. ‘Wie nu een woning in Ons Stadsgezicht koopt heeft direct zekerheid dat de bouw van start gaat en dat ze met ongeveer anderhalf jaar kunnen verhuizen. Er is daarmee ook voldoende tijd om de eventuele huidige woning te verkopen’.

Duurzaamheid

Ons Stadsgezicht gaat ver in duurzaamheid met uiteraard gasloze woningen, uitstekende isolatie, eigen zonnepanelen en een zeer energiezuinige warmtepomp die verwarmt in de winter en koelt in de zomer. Verder is het een biodiverse, natuurinclusieve en klimaatadaptieve stadswijk. ‘Vrij vertaald, het wordt een groene wijk’ verduidelijkt Elles nog ‘waarbij we regenwater opvangen en veel groen aanplanten’.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: