Kennisplatform voor Oost Nederland

Live TV opnames tijdens Festival di Giro bij Theater Orpheus

Geplaatst op 5 april 2016
Giro d'Italia Theater Orpheus

Tijdens Festival di Giro, op vrijdag 6 mei op het terrein van Theater Orpheus, is Omroep Gelderland met zowel radio als tv aanwezig voor uitzendingen vanaf locatie. Voor meer informatie over Festival di Giro ga dan naar de website.

Festival di Giro
Vrijdag 6 mei vanaf 10:00 uur is iedereen van harte welkom op het terrein vóór Theater Orpheus om de route van de 1e etappe van de Giro d’Italia te bekijken. Tijdens het Festival di Giro, dat enkele meters van de finish afligt en direct aan het parcours kun je naast kijken naar de renners nog veel meer doen. Er staat een groot scherm om niks te missen en er zijn verschillende activiteiten en optredens. Diverse foodtrucks en heerlijke drankjes. En na de etappe gaat het festival nog even door! Kortom een hele dag vol vermaak en een unieke kans voor alle Apeldoorners om het sportevenement Giro d’Italia van dichtbij te bekijken!

Omroep Gelderland
Als regionale omroep kan Omroep Gelderland natuurlijk niet ontbreken die dag. Een deel van zowel de radio- als televisie-uitzendingen komt die dag vanaf het terrein van Theater Orpheus. Radio Gelderland is de gehele dag aanwezig, de live uitzending van TV Gelderland wordt tussen 17:20 en 18:00 uur uitgezonden.

Leontien van Moorsel en Bas Steman
De presentatie is in handen van viervoudig Olympisch kampioene én meervoudig wereldkampioene Leontien van Moorsel. Ze doet dat samen met schrijver-presentator Bas Steman.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: