Kennisplatform voor Oost Nederland

Maddy Ekkelkamp en Bob Egberink nieuwe bureauleiding van strategisch ontwerpbureau INC

Geplaatst op 21 februari 2023
Maddy Ekkelkamp en Bob Egberink nieuwe bureauleiding van strategisch ontwerpbureau INC

Het nieuwe jaar begint voor strategisch ontwerpbureau INC uit Enschede met een nieuwe bureauleiding. Vanaf 1 januari is Maddy Ekkelkamp benoemd als creative director. Zij werkt al meer dan vijf jaar als ontwerper bij INC en zal vanuit haar nieuwe rol leidinggeven aan het ontwerpteam.

Bob Egberink neemt als managing director het stokje over van eigenaar Sander Hofstede en blijft leidinggeven aan het strategieteam. Sander en Bob vormden de afgelopen twee jaar het managementteam. Sander laat de dagelijkse bedrijfsvoering los en gaat zich als eigenaar richten op de verdere groei van INC en op nieuwe en bestaande start-ups.

Sander: “Maddy en Bob begrijpen als geen ander waar INC voor staat. Zij hebben de afgelopen jaren bewezen dat ze initiatief en eindverantwoordelijkheid nemen. Het is tijd voor de nieuwe generatie. Ik verheug me erop om samen met hen het bureau naar een volgend niveau te tillen.”

INC bestaat uit een team van strategen en ontwerpers die samen met organisaties vorm geeft aan vernieuwing, op gebied van branding en service design. INC werkt nationaal en regionaal onder andere voor Gemeente Enschede, Universiteit Twente, Asito en AVIA Weghorst.

Foto: Maureen Brinkhof

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: