Kennisplatform voor Oost Nederland

Microsign Business Software viert 40-jarig jubileum

Geplaatst op 6 april 2021
Microsign Business Software viert 40-jarig jubileum

Een mooi feestje vanwege het 40-jarig jubileum, een feestelijke opening vanwege de nieuwe locatie direct aan de A28 bij Zwolle en de presentatie van een compleet nieuwe huisstijl… Het zit er helaas om welbekende redenen niet in. Toch wil Microsign Business Software dit jaar niet onopgemerkt voorbij laten gaan.

Microsign Business Software is 40 jaar geleden opgericht in Harderwijk en begon met de verkoop van computers en computersystemen. Vanaf het jaar 2000 zijn ze volledig gericht op de ontwikkeling en implementatie van een zeer uitgebreide en flexibele ERP-applicatie: AMF Business Software.

Jubileumacties

“40 jaar in de IT gebeurt niet per ongeluk; dat vergt een nuchter beleid, blijven innoveren en een voortdurende aanpassing aan de omstandigheden, zoals nu. 40 jaar is een bijzondere mijlpaal, die wij niet bereikt hadden zonder onze trouwe klanten. Dit jaar komen wij het hele jaar door met leuke jubileumacties via onze website en social media om dit heuglijke feit met onze relaties te vieren. Wij spreken de wens uit dat iedereen gezond blijft, dat wij met z’n allen sterker uit deze periode komen en dat wij ook de komende jaren bij onze klanten het verschil mogen blijven maken. Microsign Business Software kijkt in ieder geval met vertrouwen naar de toekomst”, vertelt mede-eigenaar Marc Kleinhaarhuis.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: