Kennisplatform voor Oost Nederland

Mobina sinds kort werkzaam vanuit nieuw pand

Geplaatst op 11 mei 2021
Mobina sinds kort werkzaam vanuit nieuw pand

Sinds 1 maart levert Mobina naast haar unieke software ook effectieve consultancydiensten. Om haar klanten op al deze vlakken optimaal te ondersteunen is Mobina verhuisd naar een nieuwe locatie. Vanaf heden is Mobina te vinden op de Brouwerijstraat 1 in Enschede.

Op dit stukje historie in Enschede, het kantoorpand is het gerenoveerde administratiekantoor van de oude Grolsch-fabriek, werkt Mobina verder aan haar missie om de (maak)industrie te helpen transformeren naar toekomstbestendige bedrijven. “De faciliteiten op de nieuwe locatie zijn geschikt om verder te werken aan ons product, maar ook om samen met klanten aan de slag te gaan, zodra de corona-maatregelen het weer toelaten”, aldus CEO René Hol.  

Corona

Mobina houdt zich aan alle maatregelen van de overheid, de veiligheidsregio en de gemeente. Marlène Verburg, mede-oprichter van Mobina: “Op dit moment wordt er nog zeer beperkt gebruik gemaakt van het kantoor, en alleen binnen de bestaande maatregelen. Binnenkort kunnen we hopelijk klanten, partners en collega’s voor een kop koffie uitnodigen op onze nieuwe locatie.”

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: