Kennisplatform voor Oost Nederland

Morssinkhof Infra introduceert betonijs

Geplaatst op 27 juli 2023
Morssinkhof Infra introduceert betonijs

Morssinkhof Infra uit Hengelo ken je misschien als producent en leverancier van betonproducten voor de inframarkt. Dag in, dag uit wordt er vol overgave gewerkt om opdrachtgevers te verrassen met innovatieve en duurzame betonproducten. Met dezelfde passie en in samenwerking met Van der Poel, eveneens uit Hengelo, hebben ze betonijs gemaakt. Je leest het goed: betonijs! 

Woensdag 26 en donderdag 27 juli kan iedereen van de sensatie van betonijs genieten bij alle vestigingen van Van der Poel. 

Je kunt je vast wel een voorstelling maken van hoe beton voelt, ruikt en hoe het eruit ziet. Bij Morssinkhof Infra kunnen ze dit zeker, ze bestaan namelijk bijna 125 jaar en “leven” beton. 

Maar hoe smaakt beton eigenlijk? Ze vroegen ijsmaker Van der Poel uit Hengelo om de smaak van beton in ijs te verwerken. Pieter van der Poel ging de uitdaging aan, de eerste ijsjes hadden een experimenteel karakter, de ijsmaker deed er nog een schepje bovenop om de ingrediënten in de juiste verhoudingen op elkaar af te stemmen. Het resultaat: het lekkerste betonijs van Hengelo en verre omstreken. Laat je zintuigen verrassen, zet je smaakpapillen aan het werk en ontdek woensdag 26 en donderdag 27 juli bij Van der Poel dat betonijs heel erg cool is en….. naar meer smaakt. 

Meer weten?

Wil je meer weten over ons betonijs, onze andere producten of over dit persbericht? Kijk dan op www.betoniscool.nl of neem contact op met:

Sarah ter Hofte (Communicatieadviseur Morssinkhof Groep) – s.terhofte@morssinkhof-groep.nl

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: