Kennisplatform voor Oost Nederland

Nieuwe mede-eigenaar voor marketing- en communicatiebureau Limesquare

Geplaatst op 15 januari 2021
Nieuwe mede-eigenaar voor Limesquare

Marketing- en communicatiebureau Limesquare heeft sinds januari 2021 een nieuwe mede-eigenaar in de persoon van Mareille Raeimakers, die al acht jaar voor het bedrijf actief is. Begin 2018 kochten Eeke en Eric Olijve het groeiende marketing- en communicatiebureau, gevestigd in Hengelo. Na een periode van drie jaar krijgen ze nu versterking. 

Limesquare is een creatief en strategisch marketingbureau, dat altijd werkt met een heldere strategie en een duidelijk doel. Het ontwikkelen van websites, on- en offline marketingcampagnes, visuele identiteiten en strategieën horen bij de dagelijkse werkzaamheden.

Klantgericht marketing- en communicatiebureau
Mareille Raeimakers, directeur Limesquare, vertelt:  “We hebben grote ambities bij Limesquare, maar de klant staat hierin altijd centraal. We hoeven niet het grootste bureau van Oost-Nederland te worden, maar willen graag het meest klantgerichte bureau zijn. Daarmee bedoel ik dat we graag willen dat onze klanten ambassadeur van Limesquare worden. Dat zij ons aanbevelen bij anderen en dat we loyaal zijn naar elkaar.”

Eeke Olijve, directeur Limesquare, vult aan: “We werken vanuit oprechte interesse en om verbinding te maken. Daarbij sturen we op kwaliteit en gaat het altijd en alleen om de lange termijn. De versterking van Mareille is een mooie stap, waardoor we onze groeiambities nog beter kunnen waarmaken.’’

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: