Kennisplatform voor Oost Nederland

Online marketing agency Seeders in top 100 snelst groeiende bedrijven van Europa

Geplaatst op 20 maart 2024
Online marketing agency Seeders in top 100 snelst groeiende bedrijven van Europa

Ook dit jaar hebben de Financial Times en Statista de snelst groeiende bedrijven van Europa uitgelicht, met de bekendmaking van de FT1000 2024. Onder hen ook cross-border marketing agency Seeders. De agency, oorspronkelijk afkomstig uit Zwolle, heeft de afgelopen jaren exponentiële groei doorgemaakt en is nu dan ook terug te vinden in de top 100 van de FT1000, op plek 87.

Van garagebox naar internationale groeidiamant

Met lokale kantoren in meer dan 10 verschillende landen, en lokale experts in meer dan 50 markten, heeft het gedachtegoed van CEO Dennis Akkerman zich ontpopt tot een serieuze speler op het internationale online marketing toneel.

Akkerman: “Ik ben ongelofelijk trots op de groei die we met zijn allen gerealiseerd hebben de afgelopen jaren. Super tof dan ook dat we nu met een plekje in de FT1000 erkenning hebben gekregen voor het harde werk. Van een enkel, steigerhouten bureau in een garagebox in Zwolle, naar een van de 100 snelst groeiende bedrijven in Europa, wie had dat gedacht toen we aan dit avontuur begonnen!”

Peilen op de Aziatische markt

Met het betreden van de Aziatische markt, met de opening van kantoren in Japan en China, heeft Seeders de peilen nadrukkelijk gericht op een nieuw continent. Akkerman over deze uitbreiding:

“Met deze expansie boren we niet alleen een nieuwe markt aan, maar willen we vooral ook onze huidige klanten en partners actief gaan helpen om de Oosterse markten beter te leren kennen. Groeimarkten als die van Japan zijn in veel opzichten bijzonder interessant voor Westerse bedrijven, maar zonder de juiste, lokale kennis zijn ze nauwelijks te penetreren.”

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: