Kennisplatform voor Oost Nederland

Pull& Push voor MKB-bedrijven, Start en Scale Ups in Oost Nederland

Geplaatst op 21 oktober 2020

Pull& Push (zakelijk advies voor strategie & leiderschap) heeft de afgelopen periode gebruikt om een geheel nieuwe en unieke dienstverlening op te zetten voor MKB-bedrijven, voor Start en Scale Ups in Oost NL.

Na aanschaf van een ‘Value-pack Strategie-Hulp-On-Demand’ – ter grootte van 1 dagdeel t/m 4 dagen (4-40 uren), heeft de ondernemer gegarandeerd de beschikking over strategische expertise, naar behoefte, op afroep, zoveel, zo vaak en wanneer deze dit wenst.

Genoemde doelgroep ziet vaak een drempel bij de inhuur van strategisch advies of aanverwante kennis. Men voorziet snel een hoog tarief of een te langdurige verbintenis of onvoldoende ervaring. Dit terwijl de behoefte aan een klankbord, een vraagbaak of aan expertise bij het opzetten/invoeren van de strategie er vaak wel is.

Met Pull& Push’ unieke strategie-dienst kan men met een gerust hart ondersteuning inroepen. De ondernemer weet vooraf precies waar hij/zij aan toe is. De (jaar)bundel kan tussentijds eenvoudig opgewaardeerd worden.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: