Kennisplatform voor Oost Nederland

Seesing Flex introduceert nieuw werving & selectie label: VAST.

Geplaatst op 12 november 2020
VAST. Seesing Flex

Seesing Flex brengt alle activiteiten rondom het werven en selecteren van kandidaten die direct in dienst treden bij de opdrachtgever onder in een nieuw label, genaamd VAST. Het bedrijf heeft hiervoor gekozen, omdat haar werving & selectietak hiermee de aandacht krijgt die het verdient, inclusief een prachtige nieuwe zichtlocatie aan de A18 bij Wehl.

Sabine ten Holder, Directeur van Seesing Flex en ook het nieuwe VAST. verwacht dat door de werving & selectie-opdrachten onder een eigen label te vervullen, ze een nog grotere bijdrage kunnen leveren aan de verbetering van de arbeidsmarktpositie van de Achterhoek. “Onze regio kenmerkt zich enerzijds door een prachtig woon-werkklimaat boordevol kansen, maar anderzijds ook door bescheidenheid en dat is juist een gemiste kans. Vaak komen werkgevers hierdoor onvoldoende voor het voetlicht bij talentvolle kandidaten en andersom. Daarom pakken wij die prominente rol om opdrachtgevers en kandidaten op een on-Achterhoekse wijze aan elkaar te introduceren. Wij zijn van plan om de Achterhoekse arbeidsmarkt echt op te schudden, zodat uiteindelijk iedereen daarvan profiteert!”

Unieke werkwijze

De werkwijze van VAST. verschilt op meerdere punten van die van de gevestigde W&S bureaus. “Dit begint met de manier waarop wij georganiseerd zijn”, vertelt Sabine. We werken in branches met bijbehorende Branchespecialisten die allemaal uit de Achterhoek komen. Zowel onze klanten als kandidaten spreken daardoor altijd iemand die kennis van zaken heeft, over een groot regionaal netwerk beschikt en dus de markt en haar mogelijkheden kent. Hierdoor zijn zij sneller in staat passende matches te maken. Daarnaast blijft het team ook gelieerd aan Seesing Flex, waardoor zij gebruik kunnen blijven maken van de kennis, ervaring, tools en het netwerk van onze gehele organisatie.”

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: