Kennisplatform voor Oost Nederland

Serge van der Heijden nieuwe directeur Dormio Resorts & Hotels

Geplaatst op 23 juni 2023
Serge van der Heijden nieuwe directeur Dormio Resorts & Hotels

Serge van der Heijden is per direct aangesteld als nieuwe directeur van Dormio Resorts & Hotels. Behalve voor resort Maastricht, Wijnhotel Valkenburg, Hotel Modez in Arnhem en de zeven buitenlandse resorts van Dormio, wordt de voormalig operationeel manager ook verantwoordelijk voor liefst tien vakantieparken van Roompot en Landal GreenParks die het bedrijf recent toevoegde aan het portfolio. De drie eigenaren van Dormio Group, waar ook Summio Parcs onder valt, vormen vanaf heden de groepsdirectie.

Onlangs nam Dormio Group, het moederbedrijf van Dormio Resorts & Hotels, dertig parken over van Roompot en Landal Greenparks. Hiervan vallen er nu dus tien onder het bestaande label en de overige 20 behoren tot het nieuwe merk Summio Parcs. De tien nieuwe Dormio locaties bestaan uit: Waterpark Langelille, Havenresort Terherne, Waterpark Zwartkruis, Buitenplaats De Hildenberg, Resort Duynzicht, Park Scorleduyn, Harbour Village en Duynparc de Heeren van ’s-Gravensande, Waterpark de Bloemert en Strand Resort Nieuwvliet-Bad.

Nieuwe directeur voor groeifase

Dormio Group-eigenaren Don van Schaik, Roel de Boer en Ben Suërs vormen vanaf heden de directie van Dormio Group. De aanstelling van Van der Heijden bij Dormio is een belangrijke ontwikkeling voor de enorme groei die het merk in de afgelopen maanden heeft doorgemaakt. “Onze prioriteit ligt bij het effectief managen van de groei”, zegt Don van Schaik, CEO van Dormio Group. “Het vergt tijd en inspanning om alle belangen op één lijn te krijgen en processen te optimaliseren. Serge heeft de afgelopen jaren aanzienlijk geïnvesteerd in het opbouwen van waardevolle relaties met eigenaren en parken. Hij heeft succesvol samengewerkt met diverse Verenigingen van Eigenaren en is ongetwijfeld de juiste persoon om Dormio Resorts & Hotels te verbinden met de uitdagingen van de toekomst.”

Trouwe dienst

Van der Heijden, die al sinds 2011 werkzaam is voor Dormio, is enthousiast over zijn nieuwe stap. “Het is een veelbelovende organisatie, waar ik mooie stappen heb gemaakt”, benadrukt hij. In zijn nieuwe rol leidt Van der Heijden de uitbreiding met de nieuwe parken en resorts in goede banen, waarbij hij het bewaken van gasttevredenheid, service en de belangen van huiseigenaren centraal stelt. “Ik zal me in mijn nieuwe rol niet alleen bezig houden met de operationele aspecten, maar ook met de verhuur en ontwikkelingen op onze locaties. Mijn missie blijft hetzelfde: zorgen voor tevreden gasten en het leveren van goede kwaliteit. We delen een gezamenlijk belang met de eigenaren, en dat moeten we bewaken.”

De focus van Dormio Resorts & Hotels ligt volgens Van der Heijden op de zorgvuldige integratie van nieuwe locaties, zonder de aandacht voor de huidige resorts uit het oog te verliezen: “Hoewel de tijdlijn per locatie kan variëren, hebben alle parken al de uitstraling en kwaliteit die bij Dormio past. Samen met de eigenaren werken we aan de details. We zien dat ze gedreven zijn en bereid zijn om verbeteringen door te voeren. Bepaalde zaken zullen waar mogelijk veranderen, waaronder flexibele aankomsttijden en opgemaakte bedden. Ik ben ervan overtuigd dat tegen het einde van het jaar de meeste parken al stevige progressie hebben gemaakt. We kijken vol vertrouwen naar de toekomst, waarin elk park de unieke Dormio-uitstraling zal belichamen.”

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: