Kennisplatform voor Oost Nederland

Snelgroeiende people@places opent 10de flexwerk- en vergaderlocatie in Apeldoorn

Geplaatst op 9 september 2021
Snelgroeiende people@places opent 10de flexwerk- en vergaderlocatie in Apeldoorn

Per uur of per dag een privékantoor met alle gemakken huren zonder dat je vastzit aan een duur contract. De tijd dat flexwerken betekende dat je op een vierkante meter in een rumoerige ruimte plaats mocht nemen is voorbij. people@places zag deze ontwikkeling enkele jaren geleden al en opent inmiddels haar 10de vestiging in het Gelderse Apeldoorn. Het snelgroeiende bedrijf opent later dit jaar nog drie nieuwe flexwerklocaties in Nederland.

De behoefte aan flexplekken neemt niet alleen toe maar is de laatste jaren ook veranderd. De vestiging aan de Wapenrustlaan in Apeldoorn weerspiegelt de nieuwe manier van flexwerken: er is een Live Stream Studio, een stijlvol Grand Café met club lounge en mensen hebben de keuze uit verschillende inspirerende werk- en vergaderruimtes die per uur of dag(deel) te huren zijn.

Productiever werken

Bij binnenkomst is er altijd een gastvrouw- of heer, voor vergaderingen kan catering worden besteld en last-minute reserveringen zijn geen probleem. Die rust, vrijheid en zorg dragen volgens people@places bij aan de productiviteit.

Membercard

Mensen die regelmatig gebruik maken van de people@places werkruimtes zijn voordeliger uit met een van de Membercards. Voor een vast bedrag per maand kan men een aantal dagdelen gebruik maken van gedeelde en privé werkruimtes en is het zelfs mogelijk het adres als huisvestingsadres te gebruiken. Membercards zijn per maand opzegbaar om de flexibiliteit te garanderen.

Landelijke dekking

Het bedrijf heeft vestigingen in onder andere Amersfoort, Arnhem, Naarden, Utrecht en Zutphen. Later dit jaar zal people@places ook haar deuren openen in Assen, Zwolle en Den Haag. Het doel is landelijke dekking creëren zodat mensen altijd een vestiging in de buurt kunnen vinden en kunnen werken waar het hen het beste uitkomt.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: