Kennisplatform voor Oost Nederland

Tim Hofman op de Achterhoekse Talententuin

Geplaatst op 9 november 2023

Ruim 100 prachtige Achterhoekse bedrijven, sprekers zoals Tim Hofman en Bas Kremer, (bekend van Special Forces), interessante workshops, toffe innovaties en gave games. Dé mix voor jong talent om deel te nemen aan de jaarlijkse Achterhoekse Talententuin. Vrijdag 24 november vindt deze plaats in de SSP-Hal op DRU Industriepark in Ulft. 

De Talententuin is hét evenement voor jong talent om op een unieke en informele wijze kennis te maken met fantastische bedrijven uit de Achterhoek. Voor stages, afstudeeropdrachten en startersfuncties. Elk jaar worden er op De Talententuin weer tientallen mooie verbindingen gelegd. Saai wordt het zeker niet. Bedrijven pakken groots uit en nemen diverse producten, gadgets en innovaties mee. Ook aan koffie, andere drankjes en Achterhoekse versnaperingen is gedacht. Verder zijn er ook diverse leuke prijzen te winnen!

Programma

Tijdens de 11e editie van De Talententuin kun je inspirerende masterclasses en leerzame workshops volgen. Alles om jou voor te bereiden op de volgende stap in je carrière. Zo kan je een workshop bokscoaching volgen en is er een cursus creatief solliciteren. Benieuwd wat dit inhoudt? Breng dan een bezoek aan de Dome op De Talententuin! Verder kun je deze dag racen in onze racesimulator en maak je een gekke foto in onze Volkswagen photobooth.

Toffe sprekers Tim Hofman en Bas Kremer

Tim Hofman, wie kent hem niet? Tim is presentator, programmamaker en schrijver. Tim deelt dagelijks zijn kijk op politiek en maatschappij met zijn volgers op Instagram en heeft een goed bekeken Youtube kanaal. Deze Talententuin mogen wij hem verwelkomen! Hij verzorgt een masterclass en sluit af met een Q&A. Heb jij brandende vragen voor Tim? Dan wil je deze Talententuin niet missen!

Ben jij nieuwsgierig hoe jij het zou doen wanneer je je grenzen opzoekt zoals in het programma Special Forces? Deze editie van De Talententuin ontvangen we Special Forces Commando en ondernemer Bas Kremer. Hij heeft de zwaarste militaire opleiding doorlopen en weet als geen ander hoe het is om grenzen te verleggen. Tijdens deze masterclass krijg je de kans om naar zijn verhaal te luisteren en vol op vragen te stellen over zijn tijd als Special Forces Commando. Ook daar wil je natuurlijk bij zijn!

Ben je op zoek naar een stage, een afstudeeropdracht, een startersfunctie of gewoon nieuwsgierig wat de bedrijven op De Talententuin allemaal te bieden hebben? Bezoek ons dan op 24 november!

foto: Ruud Janssen

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: