Kennisplatform voor Oost Nederland

Tot de nek in de Drek obstacle mud run

Geplaatst op 21 juni 2016
Tot de nek in de Drek obstacle mud run

Op 2 juli 2016 is Vriezenveen THE place to be. Op en rond sportpark “het Midden” vindt de allereerste editie van Tot de nek in de Drek plaats, een obstacle mud run zoals die niet eerder georganiseerd is. De start en finish zijn op het terrein van de manege van de Vjenneruiters. Een fantastische locatie voor dit evenement.

Tijdens Tot de nek in de Drek is het de bedoeling dat deelnemers een parcours met vele hindernissen afleggen. Uiteraard komen de deelnemers niet droog en schoon over de finish.

Afstanden:
Kuuk’n en Kip loop; dit is een ouder/kind loop en is 1,5 km lang.
Bigg’n tocht; dit is een loop van 3 km en is voor kinderen van 10 tot 14 jaar.
Geit’n en Bökk’n loop; deze loop is 6,5 km lang en voor iedereen vanaf 14 jaar.
Schoap’n driev’n; deze loop is eveneens 6,5 km lang en is een bedrijvenloop.
Koei’n en Stier’n loop; echte die-hards lopen deze afstand van 15 km lang.

Het geheel zal gedurende de dag opgeluisterd worden door diverse artiesten en dj’s die her en der over het parcours verspreid zullen zijn.

De eerste loper(tjes) gaan om 13.00 uur van start.

Verschillende activiteiten:
Naast de geweldige Mud Run is er een fantastisch dag- en avond programma. Op het voorterrein van de manege van de Vjenneruiters is bijvoorbeeld vanaf 11.00 uur de Twentse Markt – Wat ’n onmeunige kroam(en), met ontzettend veel standjes. Daarnaast zijn er gedurende de hele dag demonstraties van oude ambachten en diverse sportverenigingen. Voor jong en oud is er wat te beleven!

Rond de klok van 20.00 uur is een touwtrekwedstrijd, mede georganiseerd door TTV Vriezenveen, dit is een officiële wedstrijd in de competitie van TTO Drenthe en is deze wedstrijd  ter voorbereiding op GENSB in Zwitserland, jeugdwedstrijden, een unieke belevenis om niet te missen dus!

Knallende afterparty:
In de avond is er op de knallende afterparty een keur aan artiesten, met als klap op de vuurpijl ontzettend veel standjes, oude ambachten en nog veel en veel meerdj Rob Toonen (Slam FM/ Mental Theo) die de hele tent op de kop zal zetten. hij kan draaien. Verder hebben we die dag op het parcours ook 2 DJ’s, live muziek (Beggars Clan, Leon Schipper, De Batse), BBQ, kids plein, mega kinder stormbaan, springkussen, broodbakkerij, oude ambachten, demonstraties, Touwtrekwedstrijden, de gezellige Twentse markt en nog veel en veel meer. Dus loop je niet, maar wil je toch de sfeer proeven van deze unieke run en alles erom heen kom dan vanaf 11.00 uur op 2 Juli naar Tot de Nek in de Drek. Mensen uit Vriezenveen en omstreken kom aub op de fiets!!!! We verwachten dat het mega druk word

Het bestuur van de stichting Sportpromotie Twenterand nodigt u dan ook van harte uit om deze “zwarte cross” onder de obstacle mud runs bij te wonen.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: