Kennisplatform voor Oost Nederland

Total Reality welkom geheten bij club beste MKB!deeën

Geplaatst op 21 mei 2021
Total Reality welkom geheten bij club beste MKB!deeën

Total Reality is officieel welkom geheten bij de club van beste MKB!deeën. Maurice Kruse (Total Reality), Sander Verhoef (Europastry) en Lucas Harbers (OVSoftware) ontvingen de subsidiecheque voor het project “Nextgen Procesoperators in flexible manufacturing”. Op symbolische wijze hebben demissionair Staatssecretaris Mona Keijzer en demissionair minister Wouter Koolmees deze subsidie overhandigd.

Trainingsplatform

In dit project wordt een Mixed (MR) Reality-trainingsplatform gerealiseerd. Hiermee leren procesoperators sneller, autonomer én kunnen zij direct in het productieproces meelopen. Het platform halveert de onboardingtijd van nieuwe procesoperators en faciliteert medewerkers zonder technische achtergrond om tot een hoogwaardige procesoperator opgeleid te worden.

Samenwerking

Total Reality en OVSoftware vervullen bestuursfuncties in de Industrial Reality Hub (IRH). Het IRH  is een consortium van 17 partners die werkzaam zijn in AR/VR technologie. De Hub heeft de Nederlandse fieldlab status en is door de Europese commissie erkend als Digital Innovation Hub voor industriële AR/VR. In samenwerking met Europastry gaan TR en OVSoftware een Mixed Reality trainingsplatform realiseren.

Europastry is een familiebedrijf dat marktleider is in de sector van bevroren brooddeeg. Ze willen zich snel en flexibel kunnen aanpassen aan de nieuwe markttrends, zodat ze hun klanten wereldwijd de beste en meest innovatieve oplossingen kunnen aanreiken. Total Reality en OVSoftware voorzien in een virtuele weergave van de flexibele productielijnen. Daarmee kan een nieuwe medewerker al met de productielijn oefenen voordat hij/zij in de fabriek is geweest.  

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: