Kennisplatform voor Oost Nederland

Uitzendbureau IJsselpersoneel verhuist naar een nieuw pand

Geplaatst op 10 januari 2018

Eind december is IJsselpersoneel verhuisd naar een nieuwe locatie in Kampen. Het uitzendbureau, wat zich volledig richt op arbeidsbemiddeling in de bouw- en schilderbranche, is inmiddels gehuisvest aan de Gildestraat 18c/18d op het industrieterrein de Haatland in Kampen.

“We waren uit ons jasje gegroeid en met onze groeiambitie was het tijd voor een nieuw pand. De stap om te verhuizen naar een ruimere, maar ook meer klantvriendelijke locatie is inherent aan de nieuwe strategie van IJsselpersoneel”, aldus Peter Riezebos, Algemeen directeur.

IJsselpersoneel is opgericht in 2010 en heeft een drietal uitzendbureaus waaronder vestigingen in Kampen, Rijssen en Zwolle. De centrale backoffice van de organisatie is eveneens gevestigd in Kampen. Het uitzendbureau heeft zich vanaf dag één gespecialiseerd in bemiddeling van vakkrachten in de bouw- en schilderbranche. “Met een eigen wagenpark, een royaal pakket aan gereedschappen en kleding, worden de werknemers volledig uitgerust te werk gesteld bij de diverse opdrachtgevers” licht Marije Riezebos, Vestigingsmanager, toe.

Inmiddels heeft IJsselpersoneel haar focus verbreed naar een bouwbrede personeelsbemiddeling. Van leerlingen tot vakkrachten tot aan kaderpersoneel zoals bijvoorbeeld een calculator, werkvoorbereider of uitvoerder. Echter gaat IJsselpersoneel nog een stap verder in het totaal ontzorgen van de overige vacaturebehoeften binnen haar klantenportefeuille van bouw en bouw gerelateerde bedrijven. Denk hierbij dan aan de werving en selectie voor (administratieve) binnendienst- of managementfuncties.

 

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: