Kennisplatform voor Oost Nederland

Van Raam introduceert Bike Selfcare Service voor Easy Rider-driewielfiets

Geplaatst op 1 april 2021
Van Raam introduceert Bike Selfcare Service voor Easy Rider-driewielfiets

Fietsspecialist Van Raam komt voor de Easy Rider-driewielfiets met de Bike Selfcare Service. Omdat we onze fiets meer moeten laten bewegen, maar dit niet altijd mogelijk is, zit er vanaf nu een systeem in de fiets dat nauwkeurig meet wanneer de fiets niet genoeg aandacht krijgt.

Krijgt je fiets niet genoeg aandacht? “Dan laat de fiets zichzelf geheel zelfstandig uit, zodat de fiets toch de gereden kilometers maakt”, vertelt directeur Jan-Willem Boezel. Dus gebruik je je fiets een aantal dagen niet? Dit is geen enkel probleem! Je hoeft je nooit meer zorgen te maken dat je mooie fiets te weinig aandacht krijgt! Boezel: “Deze optie – de Bike Selfcare Service – is beschikbaar vanaf 1 april voor de Easy Rider (artikelnummer: 358-0104) en later dit jaar voor alle andere Van Raam-fietsen.”

Betere gezondheid

Het idee is ontstaan omdat we met z’n allen meer zouden moeten fietsen. Het is beter voor de gezondheid, beter voor het milieu, het is beter voor iedereen. Maar de vraag “fietsen we wel genoeg?” gaf ons de aanzet tot deze optie. Een groot deel van de mensen heeft een prima fiets in de schuur staan, maar gebruikt deze te weinig. Toch zijn het niet alleen mensen die hun beweging nodig hebben.

De slogan van Van Raam “Let’s all Cycle” is dan ook niet voor niets gekozen. Als mensen met een beperking langer mobiel en zelfstandig kunnen zijn, zijn ze gelukkiger. Waarom zou dat dan niet gelden voor je fiets?

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: