Kennisplatform voor Oost Nederland

Van Raam introduceert revolutionaire driewielfiets die van kleur verandert tijdens het fietsen

Geplaatst op 1 april 2023
Van Raam introduceert revolutionaire driewielfiets die van kleur verandert tijdens het fietsen

Van Raam, Nederlandse producent van aangepaste fietsen, heeft een technologische doorbraak bereikt met de ontwikkeling van de Easy Color Ink technologie. Deze innovatieve coating maakt het mogelijk om de kleur van de fiets te veranderen tijdens het fietsen.

Met miljoenen microcapsules en elektrische signalen kunnen verschillende tinten en patronen worden aangestuurd, waardoor de fiets op elk moment van kleur kan veranderen. Volgens Hein Visscher , Research & Development Manager bij Van Raam, biedt de Easy Color Ink technologie vele voordelen voor de gebruiker. “Het geeft je de mogelijkheid om de kleur van de fiets aan te passen aan je persoonlijke voorkeur of stemming, het biedt een manier om de fiets te laten opvallen in drukke verkeerssituaties, en het is een milieuvriendelijke oplossing omdat het geen extra materialen of verven vereist om de kleuren aan te passen.”

Video: Easy Rider Compact driewielfiets verandert van kleur tijdens het fietsen

Bekijk de YouTube video via deze link: https://youtu.be/emSEu7Aziqk

Silent smart display maakt kleurselectie mogelijk

De Easy Color Ink technologie werkt door middel van een speciale poedercoating, die op de fiets wordt aangebracht. Via het Silent smart display van Van Raam kan de gewenste kleur handmatig worden geselecteerd. Er zijn verschillende categorieën geprogrammeerd, zoals basic, disco en print, zodat er voor elke fietstocht een kleur of patroon naar keuze kan worden gekozen.

Met de Easy Color Ink technologie laat Van Raam opnieuw zien dat het voorop loopt als het gaat om innovatie op het gebied van fietsen. Gebruikers van de Easy Rider Compact driewielfiets kunnen binnenkort genieten van een unieke fietservaring met een persoonlijk tintje.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: