Kennisplatform voor Oost Nederland

Visser Vakmensen opent nieuwe huisvesting in Apeldoorn

Geplaatst op 14 maart 2016
Pand Visser Vaste Variabele Vakmensen in Apelndoorn

Op vrijdag 11 maart opende Visser Vaste Variabele Vakmensen haar nieuwe huisvesting aan de Laan van het Omniversum 20 in Apeldoorn. Voorheen was Visser Vakmensen gevestigd aan het Sint Eustatius in Apeldoorn en had daarnaast een nevenvestiging op het Transportcentrum in Enschede.

Één professionele plek
Remco Visser (eigenaar en oprichter) vertelt dat hij de verhuizing ziet als een absolute mijlpaal in het twintig jarig bestaan van Visser Vakmensen. “We komen van een situatie waar we ongeveer 350 m2 tot onze beschikking hadden, die waren ook nog eens verdeeld over twee panden, terwijl we nu 1.800 m2 op één professionele plek hebben gekregen voor onze verschillende activiteiten.  Buiten de winst in ruimte, ben ik ook trots op het feit dat dit nieuwe pand volledig aansluit op wat wij als organisatie willen zijn en uitstralen. Het pand staat op het industrieterrein noord, een plek waar wij ons als industriële/logistieke HR dienstverlener echt thuis voelen. Verder valt het gebouw op door zijn grote ramenpartijen wat aansluit bij onze wens om transparant te zijn naar al onze relaties. Afsluitend is er in het pand ook een professioneel ingericht magazijn, waar we in ons eigen huis werk kunnen aannemen van onze klanten en gelijktijdig onze medewerkers kunnen testen en opleiden in o.a. heftruck werkzaamheden. Al met al dus een fantastische plek waar we voldoende kwalitatieve ruimte hebben om onze groeidoelstellingen te verwezenlijken! Ik ben er ontzettend trots op dat we straks meer dan 100 gasten mogen ontvangen voor de officiële opening van ons nieuwe huis”
Visser Variabele Vakmensen is actief met de diensten aanneming-van-werk en detachering in met name midden Nederland. Inmiddels werken er iedere week ruim 200 medewerkers van Visser bij tientallen verschillende opdrachtgevers in de industrie, logistiek en (steiger)bouw.

Visser Variabele Vakmensen geeft invulling aan de wens om op een maatschappelijk verantwoordelijke manier te ondernemen door zich nadrukkelijk te richten op doelgroepen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Visser doet dit in samenwerking met o.a. de Sociale Diensten van de omliggende gemeenten (waaronder Apeldoorn en Barneveld) en het regionale UWV.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: