Kennisplatform voor Oost Nederland

Webton sluit zich aan bij Blue Dragon Groep

Geplaatst op 11 april 2024
Webton sluit zich aan bij Blue Dragon Groep

Webton sluit zich aan bij bureaugroep Blue Dragon om met een breder pakket aan services nog beter in te kunnen spelen op digitale vraagstukken. Webton is al 25 jaar specialist in webdesign en online marketing. Op de klantenlijst staan merken zoals Eshuis Accountants, Hatrans, Grolsch, Toyota Nederland, Achmea, Pitch & Putt Twente, Boudrie Kachels en FONS.

Webton

Ton Heerze (eigenaar Webton): “We zijn erg blij om onderdeel van de Blue Dragon Groep te worden. Onze markt bevindt zich in een sterke consolidatieslag. Deze toetreding is belangrijk om dé online marketingspecialist van Twente te kunnen blijven. We zijn ervan overtuigd dat we als onderdeel van de Blue Dragon Groep samen met onze eigen 20 collega’s verder kunnen bouwen aan een geweldige toekomst. Persoonlijk vind ik het een voorrecht om in deze zeer ambitieuze bureaugroep met prachtige merken te kunnen blijven ondernemen.”

Blue Dragon

Erik Joosten (managing partner Blue Dragon): “Ons ecosysteem is een verzameling van specialisten, waar Webton met hun kennis en ervaring perfect bij past. Hun komst versterkt niet alleen de positie van Blue Dragon als toonaangevende bureaugroep, maar stelt ons ook in staat om onze klanten nóg beter te bedienen.”

Webton blijft actief onder eigen naam en blijft gehuisvest in de Bethlehemkerk in Hengelo.

Foto: Charissa van Willigen

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: