Kennisplatform voor Oost Nederland

Winnaar Bouke ‘alias Elvis’ van SBS6 Battle of the Bands op Randrock

Geplaatst op 21 februari 2023
Winnaar Bouke ‘alias Elvis’ van SBS6 Battle of the Bands op Randrock

Op Hemelvaartsdag -donderdag 18 mei- viert Randrock het 20-jarig bestaan met een speciaal lustrumfeest. De organisatie is trots te melden dat Bouke, de winnaar van de goed bekeken televisieshow The Tribute, Battle of the Bands, onderdeel is van de programmering van Randrock. Het evenement biedt een gevarieerd programma voor jong en oud, met meerdere podia, diverse activiteiten voor kinderen, een food- en reggaeplein en ’s avonds een knallend danceprogramma.

Met meerdere podia zijn er tal van optredens te zien tijdens het lustrumfeest. Van tot rock tot reggae en van pop tot dance, er is voor elk wat wils. In de middag start Randrock met Juf Roos, de populaire kinderact op de mainstage. Vervolgens start ook de programmering van Reggae. De hele dag en avond zijn er verschillende topacts te zien en horen, zoals Height Meditation en Shiwa & Tuff Sound band. Verder brengt Randrock rock en metal terug op de middag!

En van Douwe Bob tot Feestnation

Douwe Bob is de headliner van het festival. Hij staat bekend om zijn energieke en dynamische live-optredens en zijn veelzijdige muziekstijl, die invloeden bevat van country, rock, blues en folk.

In 2016 vertegenwoordigde Douwe Bob Nederland op het Eurovisie Songfestival met het nummer ‘Slow Down’. De organisatie laat weten ook de van het SBS6-programma The Tribute: Battle of the Bands bekende tributeband The Eagles Legacy geboekt te hebben. ’s Avonds zorgt een knallend danceprogramma voor een onvergetelijke beleving, waar bezoekers heerlijk kunnen dansen en uit hun dak kunnen gaan op muziek van o.a. het partyduo van Feestnation. 

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: