Kennisplatform voor Oost Nederland

BikeWriters Giro-Wielercafés in Theater Orpheus in aanloop naar start van de Giro d’Italia

Geplaatst op 12 februari 2016
BikeWiters Wielercafe Theater Orpheus

Op vrijdag 6 mei start de Giro d’Italia in Apeldoorn. In aanloop naar dit geweldige evenement organiseert Theater Orpheus een drietal Wielercafés om alvast goed in de stemming te komen. De eerste in de reeks is op vrijdag 19 februari. Voor meer informatie en kaartverkoop kijk dan op de website.

BikeWriters Giro-Wielercafés
Een drietal avonden in een stamkroeg-setting waarin de liefde voor de koers centraal staat. Bekende en minder bekende (oud-)renners, auteurs, muzikanten en prominenten worden geïnterviewd door wielerboekenschrijvers over het leven op en rond de fiets. Dit levert prachtige verhalen en smeuïge anekdotes op, maar ook inzichten op vervlogen koersen en een andere kijk op het heden. Avonden boordevol wielerverhalen, muziek en gedeelde passie dus!

De presentatie van deze avonden is in handen van schrijver, dichter, regisseur en journalist Bas Steman en hij wordt bijgestaan door Bert Wagendorp of Nynke de Jong. 

Vrijdag 19 februari: “Koershunkering”
Tijdens het eerste Wielercafé staat de hunkering aan het begin van het seizoen centraal. Iedereen staat in de startblokken, de rijders zijn er klaar voor. Alex Roeka bezingt het verlangen naar de koers. Verder ontvangen we o.a. Leon van Bon, Hanz Mirck en Wiep Idzenga.

De andere twee Wielercafés zijn op vrijdag 11 maart en zaterdag 16 april. Meer informatie over het programma die avonden is te vinden op de webiste.

Kaartverkoop
Kaarten voor de Wielercafés kosten € 17,50 per stuk en zijn verkrijgbaar via www.orpheus.nl of de theaterkassa. De theaterkassa is dagelijks telefonisch bereikbaar van 10:00 tot 22:00 uur via 055 527 03 00. De theaterkassa in Orpheus is geopend op werkdagen tussen 10:00 en 14:00 uur.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: