Kennisplatform voor Oost Nederland

De week van Edwin de Veen (MENNEKES Emobility Nederland)

Geplaatst op 10 mei 2021
De week van Edwin de Veen (MENNEKES Emobility Nederland)

Het werk van een ondernemer gaat altijd door. Vandaag duiken we in de week van Edwin de Veen, directeur van MENNEKES Emobility Nederland. Hoe ziet zijn agenda eruit en wat houdt hem bezig?

Waarin onderscheiden jullie je?

Als fabrikant van laadstations voor elektrische voertuigen zorgen we naast kwaliteitsproducten altijd voor innovatieve oplossingen, zoals het laadmanagement; zeg maar “maximaal laden tegen minimale investering”.  En wij vinden de persoonlijke benadering door onze mensen, die met specialistische kennis ervoor zorgen dat de opdrachtgever kan laden, belangrijk.

Wat vind jij als ondernemer het mooiste van je vak?

Voor opdrachtgevers én samen met ons team mooie oplossingen bedenken die er voor zorgen dat er slimme laadinfrastructuur gerealiseerd gaat worden die aan alle wensen voldoet.

Waar wil je over 5 jaar na nu staan, als ondernemer?

Realisatie van een professionele onderneming met slimme en duurzame laadoplossingen voor de e-mobiliteit. En daarmee een belangrijke bijdrage leveren aan de energietransitie waar we nu voor staan, afscheid van fossiele brandstoffen!

Noem eens 1 afspraak die je voor de komende week in de agenda hebt staan. Wat springt eruit, waar verheug je je op?

Een afspraak met een ondernemer waar ruim 400 parkeerplaatsen worden voorzien van laadstations. Eerste deel hebben wij recent geleverd en maken nu plannen over de koppeling aan het back-office met smart-grid sturing via het gebouwbeheerssysteem waaraan ook de solar-installatie is gekoppeld. Veel belanghebbenden die een rol spelen in de realisatie van het project maken het uitdagend.

En waarom?

Met diverse disciplines bouwen aan iets unieks hetgeen straks als voorbeeld gaat dienen bij realisatie van andere laadpleinen.

Tot slot: welke ondernemerstip zou jij met iedere lezer willen delen?

Doe waar je goed in bent, dan wordt het nog mooier!

Deze rubriek (De week van) is ingevuld door Edwin de Veen, directeur van het bedrijf MENNEKES Emobility Nederland.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: