Kennisplatform voor Oost Nederland

De week van Hans Nijkamp (Oostt)

Geplaatst op 23 januari 2023
De week van Hans Nijkamp (Oostt)

Het werk van een ondernemer gaat altijd door. Maar de maandag is wel een belangrijke dag, het begin van een week waarin weer doelen bereikt kunnen worden. Vandaag duiken we in de week van Hans Nijkamp, bedrijfsleider bij Oostt BV. Hoe ziet zijn agenda eruit en wat houdt hem bezig?

Waarin onderscheiden jullie je?

  • Jong en enthousiast team;
  • Korte lijnen;
  • Afspraak = Afspraak;
  • VCA-P-certificering (hoogste veiligheidsnorm).

Wat vind jij als ondernemer het mooiste van je vak?

Eén van de mooiste aspecten van het ondernemen is uiteraard je bedrijf zien groeien tot datgene wat je voor ogen hebt. Daarnaast is het ontzettend mooi als je jouw klant kunt voorzien in zijn of haar behoefte. Uiteraard zijn er ook interne aspecten als bijvoorbeeld het enthousiasme zien binnen het (groeiende) team.

Waar wil je over 5 jaar na nu staan, als ondernemer?

Wij zijn recent gestart en daarom nog hard aan het bouwen aan ons bedrijf. Ons doel is om over 5 jaar een mooi stabiel team te hebben waarmee we door heel Europa werkzaamheden uitvoeren op het gebied van: transport, hijswerk, (de)montage van machines en/of gebouwen, industriële verhuizingen en het demonteren of reviseren van liften.

Noem eens 1 afspraak die je voor de komende week in de agenda hebt staan. Wat springt eruit, waar verheug je je op?

Deze week staat er een bezoek aan een petrochemische plant op mijn agenda omdat we een aanvraag hebben gekregen voor een specialistische demontageklus. Door onze VCA-P-certificering voldoen wij aan de hoogste veiligheidsnorm en mogen wij dus op soortgelijke bedrijfsterreinen werken.

En waarom?

Het mooie aan dit soort afspraken is dat wij hierin ons specialisme kwijt kunnen. Ons ervaren team geeft advies en denkt mee om een veilige en efficiënte werkmethode te bedenken voor elke klus.

Tot slot: welke ondernemerstip zou jij met iedere lezer willen delen?

Geef nooit op! Soms zit het mee en soms zit het tegen, maar uiteindelijk is er altijd wel een oplossing, als je er maar 100% in gelooft.

Vergelijkbare berichten

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: